![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
am luat eu emisiunea.merge.dupa ce am dat click pe emisiunea din 24 sept ,in partea stanga a ecranului mi-e aparut automat o fereastra si m-a intrabat daca vre-au sa o iau regular sau accelerated pt ca instalat download accelerator.
|
Quote:
|
mi'e nu mi'a aparut nicio fereastra , de dloadare, dar m'am uiat pe pagina lor . la interviu cu francezu , ala zice ca nu s'au gandit la motoare mai puternice pt logan.
|
P national am vazut finalu`...prezentatorul era foarte entuziasmat :lol:[cel putin asa pare]...mai era unu` d la nationaltv si inca cineva[ala nu stiu ce e de capu` lui] ca si gazde...am vazut cand au prezentat ce are nou masina fata de modelul nou...anyway mi se pare o idee sa faca o astfel de masina avand in vedere ca golanu` romanesc a avut priza la public si faptul ca au pus motor de 105 cp e cireasa dp tort...bravo dacia...urmeaza ca vreun asa zis "lunatic" sa mai faca modificari si la motorul care il are prestigeul si totul ar fi perfect...i`m dremin`....ahh :D
|
mi se pare mie sau eleronul incorporat e preluat de la simbol?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce spirit de observatie ai :rolleyes2 ...chiar ca e asemanator cu cel de la symbol...fuzzy,dream on,asta ar fi mult prea frumos dar stii cum se zice:nemultumitului i se ia darururile :lol:
|
Quote:
|
bun venit la simbolizarea loganului. practic daca francezii au pica pe noi , pot face la pitesti in loc de logan , simbol.
loganul este o masina 49% romaneasca. eeh oricum daca n'ar fi venit renault , ma intreb ce ar fi facut cei de la dacia....oare continuau sa fabrice berlina , care daca o pui la euroncap crek ca nici o stea nu scoate(daca aveo are 2 *). |
Daca scoatem asta cu siguranta berlina e o masina foarte bune ;)...cu 45000 km la bord,cu revizie @ 150 km/h e ceva...e o masina care totusi fuge...eu personal apreciez solenza si 1300 cel mai mult de la dacia...daca si la solenza o facea de 105 cp era tres,tres,tres bon :lol:
|
Dac era slz c u105 hp,acum aveam modelu ala...
|
Quote:
|
Quote:
mi-a placut comentariul tau |
am auzit la tv ca loganul este o masina buna pentru cei care vor sa intre in lumea raliurilor cu bani putini si cam au dreptate;)
|
Ce fel de raliuri???Ilegale???Ca in ultimu` timp la asa zisele curse ilegale se zice raliuri ilegale...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning