![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
heh, nu pot pune pe honda, din motive evidente.... cand am incercat sa promovez aici intalnirea nationala hondafan, am fost luat foarte rapid in colimator de catre admini (mai am si acum schimbul de PM-uri destul de acide)
Asa ca... nu va pot ajuta la faza asta (cel mult, voi mai spune unuia-altuia, poate vor fi interesati) |
Iz nat a problema!:)
Eu am plecat la scarbiciu...ne mai auzim maine dimineatza de acuma!Cine vrea...B`dul Independentei nr.4 Magazinu De Muzica Sound Land!Acolo ma gaseste pana diseara la 19.30!Sau 0741 084 572! Diseara ies prin oras la o plimbare.Trec prin Amnesia(langa fostul Orange,in gangul dintre Orange si Banca Transilvania!Poate mai venitzi 2-3 uameni! V`am pupat pe rotzi! |
Faza cu politzia si coloana este buna...dar a vbit careva cu politzia despre acest lucru......ca macar sa nu ne plimbam degeaba......:rolleyes2
|
Sunt o gramada de treburi de rezolvat inainte de intalnire(ma refer la problemele cu politia )
|
vin in iasi de vineri... vb cu crysty... rezolvam noi cu toto... ca duminica sa fie totul ok.
|
Cu toto sa fie!Vreau sa maerg in audienta la Comandantul Politiei Rutiere din Iasi sa fie legal ...Care mai merge cu mine,sau care ma ajuta sa ajung mai repede la el!???!!!??!!??!
|
vne u frate cu tine... stai linistit... mergem noi la el.
|
crys nu te supara pe mine !
dar .eu cred k u nu vrei sa consumi 1 litru de motorina pana la palat si vrei sa faci intalnirea la fortus deoarece u stai la 2 blocuri distantza! ..nu te gandesti si la ceilatzi din afara (hay k noi astia din iasi suntem cum suntem stim ce e la fortus ) dar knd vine cineva din afara si ii zici de fortus crezi k stie omu unde e asta? u ai interesu tau ? p.s. ZoZ azi team vazut in iasi :D prin centru |
Auzi Tim hai sa`tzi zic ceva!Stau in 3 locuri in orasu asta mare!CuG(langa Fortus la 1017,in Podu Rosh pe Tutora si in Bucium!Pot confirma destui aceasta asa ca stai calm !Nu te ma ajit dupa niste motorina!Poate consum mai mult decat consuma multi altzii!
|
Quote:
dak i-ai avea,.nu te-ai comporta asa... dak erai p faza..s-a facut si un poll...unde s-a votat unde sa facem intalnirea .. si multi au fost de acord.. dak nu stii unde e..t poti interesa..(si ma refer si la cei din afara..) in cazul in care nu iti convine ceva..nu veni...nu t obliga nimeni sa vii...poti sta foarte bine acasa..si sa te uiti la TV cum defilam noi.. intelegi?? ;) asa k dak nu vii cu o replica demna de bagat in seama...atunci stai mai bine in banca ta si iti vezi de 1 litru de motorina p care te temi sa il consumi de la palat la fortus.. unde e mult mai incapatoare parcarea.... o sugestie pt tine... : nu vb de ALTII dak nu iti vezi de nasu tau.. ;) bafta |
1 Attachment(s)
Gata ... gata sa nu ne certam!Trebuie sa existe un carcotas!Shi doar am scris acolo sa se vada bine dar nah!:rolleyes2
Ori mergem pana in 8 Octombrie la Comandantul Politiei ori dupa 15 Octombrie!Si nu vreau sa merg singur,si as vrea si o pila sa avem! |
Quote:
...eu stau in iasi de 17 ani ok? si probabil k stiu iashu mai bine k tine sau poate nu si am purtat mai multe discutzi cu niste membri amc si miau spus k nu e tocmai buna ideea cu fortusu Crys sa nu se supere pe mine!!! ...pai stai sa ma gandesc cine o sa vina si o sa defileze la intalnirea asta ...Crys, tu si probabil k membri nsl din iashi corect? .. k soto membri amc nu o sa apara!!! la intalnire hay bafta in continuare |
Quote:
cum spunea si crys... hai sa nu t certi singur k si asa nu t baga nimeni in seama.. dar vad k insisti :D nu vrei .. nu vii... AMC .. vrea.. vine/.nu vrea ..nu vine sunt multi in iasu' asta ..care nu fac parte din amc.. asa k.. tragi singur concluziile ;) oricum nu tre sa vina numai din iasi... invitati sunt din toata moldova.jmekerash :D hai salut p.s. discutzi...se scrie cu 2 de i :D discutii |
Quote:
Quote:
Ce NSL?Tu vezi ce scrie sub avataru meu?Crazy Drivers!....Cine o sa vina?Ia uita`te mai sus....in celelalte pagini!...Si chiar te rog nu veni si ma plictisi! Gata cu polemicele si tampeniile ca m`am saturat pana peste cap!De acum in colo voi face reclamatii la conducerea forumului pt eventuale avertismente si banari de useri pt toate off topicurile! |
Quote:
man .. hai nu te mai da buricul pamantului ... iti place mult sa fii in centrul atentiei. ptr tipul cu vw golf 5 gti ..... interesanta masina .. felicitari .. incearca sa cobori un pic masina si o s arate si mai frumos. elicitari inca odata |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning