Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ? (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/23569-intereseaza-honda-crx-vtec-tunata.html)

saimonsez 21-11-06 21:28

Re: Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ?

upppppppppppppppppp

szambi77 22-11-06 11:31

Frumoasa-i masina, putin spus ! Si crx-ul lui "hondarul" era foarte ok, mai ales ca la ultima oferta era un chilipir. Nici al tau nu e mai prejos (stilul difera un pic, atata tot) dar perimte-mi sa-ti dau un sfat. Pretul masinii nu prea conteaza (cunoscatorii stiu...). Ca e 10.000, ca e 7.000, nu prea conteaza ! Un cunoscator chiar daca negociaza din pret nu se va lega de 100 - 200 - 500 euro, garantez (asta daca are banii bine-nteles sau alte oferte). Problema e insa ca dai cateva mii de euro pe o "incertitudine" ; ma refer la inmatriculare. Sfatul meu este ca odata cu masina sa oferi si posibilitatea concreta de inscriere sau sa astepti luna Ianuarie (daca nu e prea urgent) si vei vedea ca ofertele vor incepe sa curga una dupa cealalta, atat cu banii cash cat si cu schimburi. In situatia actuala e clar ca doritorii nu prea au curaj sa faca oferte atata timp cat se confrunta cu o probabilitate. In rest masina e foarte OK !!! Jos cu toate palariile in fata ei !!!
UP UP UP UP UP UP !!!

szambi77 22-11-06 11:43

Apropo, numerele de pe masina sunt inca valabile ?
UPPPPPPPPPP

saimonsez 22-11-06 16:23

salut szambi , sa stii ca ai dreptate. Mie imi trebuie banii doar saptamana asta pentru ca am o combinatie buna si nu vreau sa o pierd. Daca nu fac rost de bani si pierd afacerea revin la pretul initial.
Numerele de pe masina sunt valabile pana in 2008 [pana atunci sunt platite taxele si asigurarea care costa impreuna 1000 Euro pe an]
In legatura cu inscrisul e doar o problema de calcul : 1600 cmc cu Euro2, eu nu stiu cat costa la euro2 cred ca 1.5 Euro/cmc dar nu sunt sigur.Oricum masina poate fi inscrisa !!!!!

daniwmk 22-11-06 16:50

Quote:

Originally Posted by saimonsez (Post 632758)
salut szambi , sa stii ca ai dreptate. Mie imi trebuie banii doar saptamana asta pentru ca am o combinatie buna si nu vreau sa o pierd. Daca nu fac rost de bani si pierd afacerea revin la pretul initial.
Numerele de pe masina sunt valabile pana in 2008 [pana atunci sunt platite taxele si asigurarea care costa impreuna 1000 Euro pe an]
In legatura cu inscrisul e doar o problema de calcul : 1600 cmc cu Euro2, eu nu stiu cat costa la euro2 cred ca 1.5 Euro/cmc dar nu sunt sigur.Oricum masina poate fi inscrisa !!!!!

1600 cmc ,vechime <10 ani ,euro2 = 2.972 euro va costa inscrierea acestei masini in tara dupa datele publicate in monitorul oficial

saimonsez 22-11-06 19:32

Mersi Fratelo, nu stii cumva cat costa la Euro 3 ?
Nah deci 7000 Euro masina + 3000 Euro inscrisul = 10.000 Euroi . Asta daca vrei sa o inscrii in modul cel mai corect, eu oricum am si alte varianta la juma de pret. Si oricum pana in 2008 mai este...........

daniwmk 23-11-06 09:17

Quote:

Originally Posted by saimonsez (Post 633009)
Mersi Fratelo, nu stii cumva cat costa la Euro 3 ?
Nah deci 7000 Euro masina + 3000 Euro inscrisul = 10.000 Euroi . Asta daca vrei sa o inscrii in modul cel mai corect, eu oricum am si alte varianta la juma de pret. Si oricum pana in 2008 mai este...........

aprox 1144 euro daca ar fi euro3 dar nu exista posibilitatea la acest motor si oricum certificarea ptr norma de poluare ar trebui facuta in tara de provenienta

saimonsez 23-11-06 09:36

Deci la Euro 3 vine cam 0.7 Euro/cmc. Nu ptr. crx , vreau eu sa aduc un jeep de afara si numai daca il aduc anul asta nu platesc taxe la Euro3. Daca il aduc in 2007 o sa ma coste mai mult. De aia si vreau sa vand acum crx chiar daca il dau mai ieftin .
Care aveti jeep si il dati la schimb ma intereseaza !!!!!!!

szambi77 24-11-06 07:55

Ce intelegi prin Jeep ? Da-ne mai multe detalii ! Marca, an fabricatie etc. Totusi ce te intereseaza (Aro sau Terrano :)) ?

saimonsez 24-11-06 08:57

Cam orice in afara de ARO :) ! Desigur as prefera sa fie cat mai nou in stare cat mai buna si daca se poate diesel ! Marca nu conteaza : Jeep,Nissan,Mitsubishi,Toyota,LandRover,orice. Spuneti voi ce variante aveti !
Cum azi plec din oras pentru combinatii concrete ma gasiti la 0747047800 !

szambi77 24-11-06 09:31

Upppppppppppppppp

thor 24-11-06 09:37

un cayene?vrei?dai tu diferentza:P :)

saimonsez 24-11-06 15:00

2 Attachment(s)
Ma intereseaza zi ce diferenta vrei :) ? Vezi ca la combinatii o calculez in 10.000 Euro !
On the move ..........

saimonsez 26-11-06 21:31

uppppppppppppppppppp.............

saimonsez 27-11-06 22:21

deci am pierdut combinatia si revin la pretul initial 8500 Euro >:) oricum nu cred ca o sa vand masina pe forumul asta.......

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning