![]() |
Re: Tuning jucarii :)
Bah nu am ce zice ,ma'ti lasat cu capota deschisa....De ieri m'am pus si eu pe colectionat astfel de machetute penru inceput mi'am luat un BMW 645Ci Stock, dar am si eu o intrebare ...Cum o pot modifica??? Multumesc!!!Bafta!!!
|
Am auzit ca sunt modele Dacia Gordini. Cred ca undeva vizavi de Sora.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
alea ale tale mai mari la ce scara sunt? |
25 milioane???
Ale mele-s 1/18. Diablo de la Burago, Murciurile de la Maisto (cel verde tot de la Burago). Un Gallardo 1/18 costa intre 1.5-3 milioane. Sunt pe ebay. |
Quote:
|
pai e din bucuresti...autoart...si in general aveau preturile de max 2,6 mil...dar nu aveau modelul care il vroiam eu in oferta...un Gallardo Coupe portocaliu....1:10...deci mare...foarte foarte frumos facut trebuie sa recunosc...si le-am trimis un mail...iar tot gallardo 1:12 , 15 mil in o luna.
EDITED : NIGHTRIDER : MixMaster pls incearca fara linkuri, din pacate nu se pot pune asa pt ca le facem reclama gratuita si noh..regulamentul spune fara linkuri dar cred ca cei interesati vor gasi repede cu o cautare pe net ce au nevoie ;) toate cele bune. |
Fixius am nevoie de niste sfaturi de la tine , da un add, ID e jos la semnatura !!!(srry de off-topic)
|
el le copiaza de pe ceva site din spania nu el le face
|
4 Attachment(s)
Asta e facuta de mana mea...maine ii pun folie ...Claritate de telefon
|
3 Attachment(s)
Beculet in spate...:lol:
|
2 Attachment(s)
am si eu 2 bijuterii 1:24....un lomborghini murcielago.....si u mercedes SL-500 :)
|
le modifica careva :D
|
Frumos Lambo, dar niciun comment la taraboanta mea?:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning