![]() |
Re: Nr. auto la moda:)
Quote:
ce mai fac pe ici pe colo.. sunt doar placeri de-ale mele.. nu m-am dat in spectacol ... si daca stii ce a fost..inseamna ca erai si tu.. .pe acolo..deci.. te cunosc.. oarecum.. esri cumva prietenul lui espi? sau?...?? bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Hei XS Tuner, de ce ii provoci pe altii la cearta? PEACE :peace:
|
Eu nu provoc pe nimeni...chiar sunt pasnic asa in viata de zi cu zi. Pur si simplu i-am adus la cunostinta respectivului ca ceea ce sustine el nu e in concordanta cu realitatea (adica pe numerele alea nu s-au modificat cifrele sa para litere ci au fost lasate asa cum le-a emis politia).
|
CT-07-LUX... mi se pare un numar destul d interesant ... l-am vazut prin Constanta imi pare rau ca nu mi-a in cap sa-i fac poza (pacat ca era Matiz:))
am mai vazut si alte numere misto B-99-BYE (opel tigra), CT-45-VIP (un audi a6 parca) BR-01-MVP =most valuable player (peugeot 407) CT-34-BOU CT-25-MAF |
1 Attachment(s)
l`am gasit prin dorohoi ...
|
pai stiu urmatoarele nr de inmatriculare din bt
*** sex xxx bag si cam atata |
1 Attachment(s)
astae a mea Attachment 433318
|
un prieten avea la un transporter PKK
|
Quote:
sau am mai vazut la multe WRC sau MIG sau VIP |
Quote:
|
1 Attachment(s)
al meu se potriveste cu masina..?
|
Dragi Botşăneni ( asa incepe discursu primarulu :P ) va anunt ca shel mai shel dintre numere din botosani o sa apara JOI pe shei mai tari masina din targ , pi a me ;;) BT 99 WOW :> fain fain ?:>:>
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning