![]() |
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
Quote:
|
Quote:
ce as vrea sa petrec cu voi 4 nopti \:D/ https://www.youtube.com/watch?v=POPParwEZ7s :lol: :lol: sa ne spuna bmwurile dupa 4 nopti ,am mai bubuii dar nu mai avem roti :))) |
maine restul de filme
https://www.youtube.com/watch?v=wI8HRz-xM5U |
|
2 Attachment(s)
am reusit sa schimb si eu semnalele...smoked comandasem 2 si sosise doar 1....nu i-am gasit pereche ....in schimb le-am prins pe astea gratis...mai bune decat galbenelele...sper sa le schimb curand cu unele smoked
|
Se vad bine semnalele, dar ce a patit capota?
|
Quote:
mai bune erau cele galbene,dar daca sunt provizorii e ok:lol: |
smenalele sunt provizorii...oricum unul galben era ciobit....si astea sunt noi si moka....caut in continuare smoked...
....capota nu a patit nimik....are niste chit acolo care s-a umflat.....in curand va urma o colantare in caz ca nu gasesc capota la culoare sau meagra |
Quote:
|
Quote:
|
calul de dar nu se cauta la dinti:lol::lol:....e bine ca face blink-blink:lol::lol:
....fa un pret si poate zboara...sunt noi noutze....oricum...undeva pe la 120ron |
harzatear gazu bobi :rolleyes2 :lol: ce semnatura shuke ti ai tras..heheeeeeee.. ce face matza .. ca a venit caldura .. ai scoso si tu sa te dai oleaca de a latu :lol:
|
Quote:
iar pt cei ce sufera prea mult la capitolul aspect...tin sa le transmit urmatorul lucru....masina nu va fi niciodata de expo....e placerea mea de zi cu zi...iar incet incet se va incerca ceva doar pe capitolul 402m....asa ca prefer sa bag zeama de 150 de iepuroi decat sa-i pun o bara M...placerea mea nu e sa intoarca lumea capul dupa masina pe 'bulivarde'...altele sunt placerile mele....undeva ascunse in noapte...cine stie...cunoaste;) || |
Quote:
|
Quote:
ma uit la vreme mai rau ca agricultorii:lol::lol:...vine caldura...nu vine |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning