![]() |
Re: Diorama 1/18 un mic atelier
Domnu Costi...vezi ca ne suparam daca num-i faci si mie o programare pe la tine prin atelier:twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am adus ceva schimbari si la camioneta care sta in diorama
alte jante pe spate, am renuntat la roata de rezerva si am pus busonul pentru rezervor, o lada in spate, carlig si proiector |
prea tare cu jantele alea...
|
prea tare atelieru.felicitari!!! apropo am si eu cateva masini lovite,o sa ti-le trimit la atelier:D:)):
|
Quote:
Quote:
multumesc |
Foarte tare...
daca vrei sa-l faci garaj pentru masini de curse - pot sa-ti dau ce a mai ramas dintr-un Peugeot 206 WRC - sa-l pui in atelier pe capre... |
Quote:
mersik mestere! |
12 Attachment(s)
am mai lucrat putin la marirea atelierului..perete in spate, ceva sticle, un dulap, masina de echilibrat roti, 2 boxe
|
in curand nu o sa ii mai zici " Diorama 1/18 un mic atelier" ca nu mai e mic deloc...te extinzi pe fiecare zi. am impresia ca mai bagi mana in jucariile fetitei ,le modifici....si asa mai apare o masa o boxa :D.ies foarte bine, nu te opri pana nu faci din toata debaraua o mare diorama.:-) spor!
|
Quote:
multumesc adi! |
Imi place foarte mult ce am vazut aici. Lucrat atent si cu multa grija, ca un modelist adevarat! Te felicit Costi:D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am facut rost de inca doua sticlute de cola si am zis sa fac si o ladita pentru ele..
|
4 Attachment(s)
inca ceva prostioare in atelier..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning