Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Cum a fost? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2318-a.html)

EvLSant0S 03-11-04 16:55

pagina 7 trebuie stearsa: 1:E Offtopic . 2:Se ajunge la certuri si la toate ...
3: de ce nu o sterge nimeni ?

secera76 03-11-04 17:20

Valcea

Cum nu se mai fac inscrieri pt. duminica la Baneasa?De ce?Ce s-au facut cu un an inainte?Sau cum?Poate-mi explica si mie cineva ca eu judec mai incet.PLS.Si ce inseamna la libere?Neoficial?
Multumesc celui care are bunavointa sa-mi raspunda.

shadow 03-11-04 17:34

Pai inscrierile sau facut pana vinerea trecuta!!!
Iar la Libere se baga cine vrea si acolo provoaca pe cine vrea!!!

secera76 03-11-04 17:47

Multumesc pt.raspuns.Imi zici te rog la ce ora incepe cursa de duminica!Mor de nervi,ca eu am crezut ca e sambata.Shi voiam sa ma dau shi eu cu batrana mea. :( Si duminica nu pot veni.:cry2:

shadow 03-11-04 17:52

Nu stiu ora, dar oricum inca te mai poti baga la Libere!!!
Daca vrei mai multe detalii intra si tu pe Topicul Baneasa 7 noiembrie, ca deja am dat-o in OFFTOPIC grav de tot!!!

Carmen 03-11-04 17:54

secera76 s`a dorit o organizare in detaliu si a fost un numar limitat de participanti la \"batalia grupelor\". A fost un dezavantaj ca nu toti au stiut pana cand se fac inscrierile si mai ales ca a fost un termen asa scurt, probabil organizatorii au avut nevoie de timp in care sa puna la punct toate amanuntele. \"La liber\" inseamna ca dupa terminarea grupelor se aliniaza la start toti cei care vor sa participe si nu au avut ocazia la grupa. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti pe cineva care doreste sa ti se alature la start ...

ffocus 03-11-04 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
secera76 s`a dorit o organizare in detaliu si a fost un numar limitat de participanti la \"batalia grupelor\". A fost un dezavantaj ca nu toti au stiut pana cand se fac inscrierile si mai ales ca a fost un termen asa scurt, probabil organizatorii au avut nevoie de timp in care sa puna la punct toate amanuntele. \"La liber\" inseamna ca dupa terminarea grupelor se aliniaza la start toti cei care vor sa participe si nu au avut ocazia la grupa. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti pe cineva care doreste sa ti se alature la start ...

asta inseamna o fata...frumos :wink:

Gabi_323i 03-11-04 18:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"

heh, dragut raspuns >:P
insa nu stiu la libere cat de multi pot participa, cred ca nu pot face fata tutuoror cererilor de participare pt ca probabil va dura 2,3 zile :lol: :lol: :lol:

secera76 03-11-04 18:08

Gata am intzeles,dar corect era sa se anuntze shi pe site pana cand se fac inscrierile nu?
Dar asta e.Poate data viitoare.Pana se termina grupele e deja intuneric.
Am un Maserati din '83......se da cineva cu mine???????E veche mashina nu poate cine shtie ce.

Gabi_323i 03-11-04 18:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"secera76\"
Gata am intzeles,dar corect era sa se anuntze shi pe site pana cand se fac inscrierile nu?
Dar asta e.Poate data viitoare.Pana se termina grupele e deja intuneric.
Am un Maserati din '83......se da cineva cu mine???????E veche mashina nu poate cine shtie ce.

esti modest rau, observ ......... :lol: :lol:

secera76 03-11-04 18:15

Deh....asha sunt din fire :D .
Glumeam bineintzeles ......nu e interzisa gluma pe forum,nu?

COObra 03-11-04 18:17

ia sa ghicim......2500cmc, V6, biturbo?

Gabi_323i 03-11-04 18:18

sau 2.0? putin sub 200 de cai? :lol:

secera76 03-11-04 18:27

B 31 FXN sau 2.0? putin sub 200 de cai?

Asta e V6 Biturbo 2000cc 185cp,mai am ceva calutzi de rezerva .....ma chinui sa pun intercooler-e de la un model mai nou.Sper sa si reusesc.
Imi lipseste ceva din tubulatura.Da' fuge olecutza batranica :lol: (modest again).[/list]

Carmen 03-11-04 18:32

secera76 anuntul a fost facut... Numai ca daca toata lumea intra pe forum si isi spune parerea e normal sa te pierzi printre atatea pagini si sa nu mai gasesti ceea ce te interesa, adika detalii despre inscriere ... Multi au confundat inscrierea pt sambata cu cea pt 7nov ... Din fericire este un topic facut special pentru provocari. Asa ca incearca acolo sa`ti gasesti adversar ... Sper ca la libere se va tine cont si de provocarile de pe site... adica imi inspira ca vor avea prioritate...

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning