![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
mii de scuze de intarziere
nike pretul pt clio este de 120 de euro *este o masina cu o luneta foarte grea) , ira pt colt pretul este de 100 de euro ernest pt parasolar ne intelegem noi da un telefon 0720954834 bluey mersi mult de aprecieri andreiutza ai pm magos depinde de masina (in proportie de 90 la suta pretul este intre 100 si 110 euro) razvan mersi mult de aprecieri |
...interesant...!! vb atunci... p.s. momentan dacie:evil: :evil:
|
pentru un opel astra f (hatchback) cat costa spatele + luneta?
si separat geamurile din fata . toate omologate. |
ptr un espero luneta+laterale spate (cel mai inchis) + laterale fata maxim legal cam la ce pret urca ?! tnx anticipat prt respuns
|
pt un Passat 2006 luneta+laterale spate>cat se poate de inchis cam cati bani ar costa?
astept pm |
Pentru o Solenza Scala din 2003 cat m-ar costa folie fata ( 30% ) si spate ( 70-80% ) autorizate ? Niste telefoane de contact si o adresa + harta se poate ?
|
Cat ma costa la un Golf 5 complet? Poti sa le pui fara sa dai fetele de usa jos?
Mersi mult. |
daca demontati geamurile inseamna ca nu o sa mai ramana o parte neacoperita in partea de sus a geamului? partea care intra in cheder in partea de sus si care se vede cand cobori geamul un pic...
pe laterale fata puteti sa puneti 50%? cat ma costa? merci |
Ai rezolvat cu garajul?
|
inca nu s-a rezolvat cu garajul.
|
salutare! pentru un 307sw care e pretul pentru toate geamurile. care sunt nuantele? cum se face montajul. citind din topic nu am inteles chiar tot. multumesc!
|
pt un fiat punto spate + luneta si eventual si pe fata care ar fi pretul ?
|
Quote:
Tu ai vazut masina mea facuta de ei. 110€ spatele si 2 mil fata.Daca nu s-a mai ieftinit. M-am facut purtator de vorba :D |
Quote:
si eu tot la ei am facut , lucreaza super bine 100 e spatele la fiat :shock: |
100 e spatele si e omologat RAR ? :O
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning