![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
"Daca nu stii sa fii unit cu restul stai in banca ta!" eu nu sunt unit?? ai ramas fara oglinda? "Prietene acum 2 ani cine crezi ca a fost dupa aprobari la protestul(prostescul tau) pentru taxa de prima inmatriculare?" - cu si fara aprobare ai rezolvat ceva????iti zic eu nimic!! nu vezi ca esti singuru fraier care vrea aprobare ... toti zic ca nu dar tu ca sa fi mai tare vrei.... si cu asta am incheiat orice discutie ... nu e topic de injurii ps: da suntem multi din CTR care sigur o sa venim |
Parca eram vreo 26, nu-i asa? Doar nu s-a dat nimeni la fund...
Va rog sa incetati certurile, deoarece nu aduc niciun beneficiu acestui topic. |
eu nu am zis ca trebuiesc autorizatii...am zis ca nu trebuiesc..si baietii de la bucuresti au facut aceelasi lucru..de 2 ori..nu le-a facut nimeni nimic...n-o sa ne bage lumea in seama azi , o sa ne bage in seama maine.o sa se vada la stiri , azi protesc in bucuresti , maine in brasov , poimaine iar la bucuresti si usor usor in toata tara...ceva trebuie sa iasa pana la urma...
|
Ramane de vazut cati o sa ne intalnim, marti zic ca e prea devreme, am putea incerca in prima saptamana dupa revelion, marti miercuri, majoritatea avand concediu in prima saptamana de dupa revelion.
|
Quote:
|
Incetati!!! Taxa oricum iar se mareste asa ca nu sa rezolvat nimica intr-un final.
|
Quote:
off topic:D |
ma bag si io dar daca sar tine seara ca multi dintre noi sunt sigur ca lucram ...
|
Quote:
|
Gata...e oficial.
Urmatorul protest al celor din Bucuresti va fi marti (28 dec.). Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0 Ar fi bine daca ne-am strange si noi tot marti ca sa organizam concomitent. |
Quote:
|
Si la ce ora ne adunam ? Sa incep sa fac flyerele sa le scot maine seara sa le impartim.
|
Ei se intalnesc la ora 15.00.
|
Quote:
on: daca e eu sunt prezent marti la 15..unde?..nu stiu |
Hai atunci sa ne sincronizam cu ei, tot la 15 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning