![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
ce *** tre facut sa se trezeasca lumea din tzara asta prapadita? daca aveti careva un sniper, m-il faceti codou vr`o 2 saptamani si scap yo tzara de jegosii astia. :( |
te sacrifici tu pentru tara ? ca sigur nu scapi intreg :))))
|
Lista:
1. robbyxX23 2. Paco 3. ballack 4. MITSU 5. Soche [daca am timp] 6. Cristi.mk4 7. Didy 8. vlad :P 9. C L G 10. M I V E C 11. RazvyRULZ - 90% 12. Huber_bm 13.kingutz ( 16 :00 ) 14. MM 05 JRS 15. polonezu 16. mariuZ 17. razvy_91 18. El_Diavolo 19. MM 13 XEN 20. B 60 XSN [90%] 21. ... |
Hai ca oricum vom fi multzi , cu sigurantza din cei scrishi pe lista fiecare probabil mai vine cu ceva prieteni , va ieshi bine , ne intalnim totzi shi mergem , mare lucru , zici ca organizam olimpiade.
|
1 Attachment(s)
AFIS :D
|
Lista:
1. robbyxX23 2. Paco 3. ballack 4. MITSU 5. Soche [daca am timp] 6. Cristi.mk4 7. Didy 8. vlad :P 9. C L G 10. M I V E C 11. RazvyRULZ - 90% 12. Huber_bm 13.kingutz ( 16 :00 ) 14. MM 05 JRS 15. polonezu 16. mariuZ 17. razvy_91 18. El_Diavolo 19. MM 13 XEN 20. B 60 XSN [90%] 21. MM 67 LEX 22. MM 07 JXR 23. MM 79 CTN 24. MM 50 LIL 25. MM 12 DEY 26. |
A vorbit careva la EMM ?
|
Am vb cu cei de la eMM si o sa fie prezenti sa faca publica treaba... Ajunge sa fie doar cei de la eMM? sau sa mai incercam si cu alte televiziuni?
|
Ajunge , macar poate fac shi ei un ban sa vanda shtirea la protv sau alta televiuziune daca ei considera ca merita aratata la toata tzara.
|
sincer nu stiu ....cine mai are sediu aici in BM ? antena ? protv ? realitatea ? oricum vor prelua imaginile de la EMM , posturile mai mari.
|
app la afis...mitsu, faci tu pt toata lumea si iti dam apoi banii?
|
fac eu pentru toata lumea atat. bani nu-mi trebuie. daca v-a fi nevoie mai xeroxez 10-15 bucati. deocamdata fac in jur de 25-30.
nu uitati : sa fim civilizati , respectuosi cu angajatii ( ei nu au nici o vina ) si nu in ultimul rand sa va sprgeti pusculita :-D |
Nu trebuie sa facem scandal, sa urlam sa huiduim sau mai stiu eu ce, stam frumos linistiti in liniste, alimentam , tragem de timp si ce mai trebuie, dar toate astea cu disciplina si respect fata de angajati, ca ei nu au nici o vina. Daca e sa vina politia , care sigur va fi si ea prezenta, nu au ce sa ne faca, toata lumea are dreptul sa alimenteze, si sa stea la rand.. si daca mentinem linistea si ordinea, nu au nici pentru ce sa ne acuze de .. mai stiu eu ce le vin la ei .. deranjarea etc, sau ce motive o sa mai gaseasca ei sa ne imprastie..
|
normal, stam cuminti la rand si gata, cat despre casieri ar fi culmea sa avem cv cu ei, ei nu au nici o vina...
|
eu injur =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning