![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Te salut! |
adik, ce nu iti place la consola de HGT? :D si .... eu zic sa asculti de cine trebe, sa nu fii incapatanat.
|
Quote:
Nu imi place faza cu cd-ul jos :D nu e pe gustul meu ,si incapatanat sunt dar ascult si ce trebuie :-P,mersii de sfaturii :-P,contez pe tine doar stii asta ! Te salut! |
mai bine lasati-l pe om sa faca cum crede ca-i mai bine, si mai frumos
|
Quote:
Te salut! |
2 jante sunt cam gata, nu mi-a venit sa cred ce bine arata dupa reconditionare. intr-adevar,e incapatanat,dar stie ce face.
Bafta sef! (hai cu suspensia) |
11 Attachment(s)
Quote:
|
Si caucioacele :rolleyes2 195/45/15 profil V ....
|
4 Attachment(s)
poze....
|
super misto le-ai scos!dar buzele cum le-ai polishat?
ce firma sunt cauciucurile?ca seama cu ale mele! |
3 Attachment(s)
Quote:
Salut si mersii pentru aprecierii,intr-adevar am muncit foarte mult la ele sincer adica am frecat de si akuma ma dor buricele degetelor,buza am dat-o cu decanol ca sa dau toata vopseaua si lacul jos de pe ea iar apoi smirghel,de la 400 la 2000 apoi pasta polish speciala pentru aluminiu :rolleyes2,si cauciucurile numai retin cum se numesc ca azii le-am luat stiu doar ca sunt made in italy oricum sunt de firma da numai retin numele firmei,o sa pun si cateva poze cu cauciucurile pe jante:rolleyes2,azii am terminat aproape si a patra janta ..cert e ca tragand o concluzie e mult de munca ca sa scotii ceva frumos si multa rabdare :-P |
buna treaba ai facut frumos au iesit buza polisata si interiorul negru cu normal...:rolleyes2
|
Quote:
Te salut |
arata frumos ce ai facut. :) cauciucurile sunt ceeace trebe. :) cu 195/50 aratau foarte ciudat. ca sa intretii polishul, dupa fiecare spalare sa dai cu Cif Inox pe buze. pui pe o carpa apoi, dai pe buze. o sa isi mentina luciul.
arata chiar foarte bine;). ce ET ziceai ca au jantele? care sunt 8j? ca mie nu mi se pare trase cauciucurile. |
pfoaaa.........!abia astept sa le vad pe masina.
sunt printre cele mai frumoase jante de pe planeta!!!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning