![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Quote:
De cand nu am mai postat s-au adunat ceva...dar nu pot pune decat 1 sau 2 machete pe zi parca :) Modelul asta de Ferrrari este Elite, am uitat sa specific. |
Superbe ultimele, cu Scuderia deja m-am obisnuit, dar arata fenomenal E92-ul. Pozele sunt la inaltime :shock:
|
9 Attachment(s)
inca una ... Ferrari 360 Modena Bburago 1:18
|
Poza 7 juri că e reală. Īncă o dovadă că şi un simplu Bburago cu poze bune arată foarte bine.
|
ce scoate ea, bagaboanta nasul din bezna...:D
...bai am si eu o curiozitate, de ce oare au lasat astia de la Bb levierul cuplat in treapta 4 de viteza?:):) |
Quote:
frumos ferrari si superbe pozele |
6 Attachment(s)
Tare asta cu viteza a 4-a. La toate modelele de Ferrari -si 1:24 ...si 1:18- au facut asa. Le-a fost greu sa faca matrita cu schimbatorul pe zero.
Mai atasez cateva poze cu M3 afara 8) |
9 Attachment(s)
alta macheta 1:18 ... Ferrari F355 - Hot Wheels
|
ei da, asta i ferrara mea favorita...asa de bine a trecut examenul timpului...
ON: daca deschidea si ochii era prea tare!...ce vad eu acolo e mocheta sau doar imitatie din plastic?? |
este o imitatie din plastic
on: arata bine nebuna..., tocmai din motivul asta l-am luat si eu, doar ca al meu este UT Models |
Quote:
|
la tine toate machetele se vad intr-un alt fel..
frumoasa si asta man! |
12 Attachment(s)
Sper sa nu le dau o imagine diferita decat in realitate. Eu incerc sa fac pozele cat mai bune...
Acum pun una clasica, tot 1:18, care, din pacate are oglinda dreapta rupta. Motorul are cateva elemente vopsite, nu este asa original. As da-o la schimb cu ceva sport... :rolleyes2 Mercedes 280SE Maisto 1:18 |
pacat ca nu o pastrezi, e foarte faina si facuta destul de binisor de maisto
|
Ai o colectie interesanta si fotografii care pun foarte bine in evidenta machetele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning