![]() |
Re: Onesti
ehhh...hai k mai vorbim si lucruri serioase nu e 100% off-topic aici.
|
nici o pasarik mey dex. chiar tu mi-ai zis. :)
toate k toate... merge careva la BC Duminik ??? :) cik vin si cativa din Piatra. |
Pai eu nu te stiu dupa masina...poate face 2 face da. DAR eu niciodata nu am zis cuiva ca m-am rasturnat cu masina...si procesul verbal din noaptea accidentului spune chestia asta.De busit...m-am busit destul de serios insa nu a fost vb de rasturnat. La un pahar de vorba as fi mai mult decat bucuros sa clarificam situatia pt ca am mai auzit si eu "legende" de acest fel. Chiar tin minte ca la cateva zile dupa un coleg din liceu a venit la mine si m-a intrebat: "Da parca erai in coma la spital".
|
dap, eu voi fi prezent duminik la bacau. altcineva??? care mai merge???
|
hai sa stabilim o ora si un loc de unde sa plecam spre BC. asta dak nu sunt alte shuste.....
|
nu am cum sa vin. sambata merg la paraul rece k e masini de vtm...si duminica vine Liviu in BV
|
maine ma duc pana la sf gheorghe si apoi plec la bacau. deci daca e ne intalnim duminica
|
drum bun si abia ast sa ne mai vedem teferi si sanatosi!
|
ce credeti despre daciile din onesti?eu zic ca aia negra WJT e cea mai tare
|
nu cunosc masina dupa nr...poate daca pui o poza....
|
daca e vorba despre aia fara bara pe spate de pe la pod la moldova, o stiu...si...si...si...ma abtin :lol:
|
ar prinde bine o poza k sa vada ochiu nostru si sa ne dam cu parerea
|
parca era o poza cu ea pe la sectiunea kitch :lol:
|
ha ha ha! knd vin acasa trebe sa fac un "studiu" sa vad daca e tuning sau "nea Ghitza din spatele blocului tuning"
|
Quote:
toate firmele de renume pe care le stim mai mult sau mai putin, inainte de perioada lor de glorie, iti spun eu k au fost cum am spus mai sus. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning