![]() |
Re: Daewoo Evanda
Foarte frumoasa masina...dar nu-mi zice ca ai pus sigla aia IMENSA de chevrolet pe volan si acolo va ramane!!!
|
Nu v-a ramane acolo, e ceva temporar pana vine capacul original de Chevrolet, grila frontala, embleme fata spate, embleme jante. Functie de evolutia lucrurilor, daca nu vand masina, cat de curand v-a avea o suspensie pe masura, jante pe 18'' si alte mici imbunatatiri.
|
Quote:
|
Un singur lucru:SUPERBA
|
Quote:
Cu Peugeot-ul cand iesim la pozat ? ON: Foarte frumoasa masina ...si am ramas surprins cat de usor se conduce .... |
Quote:
Pentru Mine , Masina Mea Preferata , Dupa Cum Se Vede Numele Meu , Ramane Cel Mai Tare Daewoo Ever |
2 Attachment(s)
Arată foarte bine maşina, cu noua vopsea! :)
Ca idei de tuning, văzānd postul tău īn care ai spus că a modelul a fost abordat de mai mulţi producători, am găsit Suzuki Verona cu un body kit foarte frumuşel! I-ar veni bine, mai puţin improvizaţia făcută la grilă şi pleoapele (mă refer la imaginile puse de mine) |
Se poate inchide.
Multumesc!;) |
7 Attachment(s)
Masina revine cu o suspensie supersport, cu jante pe 17", folie Llumar, senzor ax came nou, bara stabilizatoare fata 24mm. Urmeaza o evacuare sport insa nu-mi dau seama ce tips ar trebui sa aiba: rotund, oval sau oval ridicat. Ramane de vazut.:rolleyes2 Astept pareri cu evacuarea.
|
Quote:
pfoaaiiii.....si eu care credeam ca gata...te-ai debarasat si de Evanda...si cand colo...surprize, surprize:lol::lol: iarasi la evacuare cred unul rotund, dar nu prea badaran ar aranja-o destul de bine...mai tine si de gustul fiecaruia...dar la tine nu se pune vorba ca ai face ceva urat...deci...merg pe mana ta...;) numai bine! |
Ce spuneai , de suspensie sport ? :)) Ca nu puiii ...ca nu stiu cee :D
Suspensia si jantele ...faina combinatie :) Cat despre tips , ma gandesc la 2 rotunde , dar nu foarte mari ...ceva finut si de bun gust. Ne vedem vineri la stadion :D Cheers! |
Tips oval cred ca ar da mai bine :lol: .
|
Doua rotunde finute la evacuare, putin orientate in sus (parerea mea). :) Felicitari pentru suspensie si jante, arata foarte bine! :shock:
|
Clar, ovală!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si eu m-am gandit tot spre unul oval ceva in genul Skoda RS. Maine la Redzonetuning imi voi da seama cu siguranta care este mai bun.8) Tipsul trebuie sa vina perfect pe spoilerul din poza. Revin cu detalii. Multumesc pentru idei!:drunk: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning