![]() |
Beti si pt mine o bere, un vin ceva... ca de 2 zile sunt pe ceai :(
|
Re:
Quote:
Din 1.9 diesel s-a scos cel mai mult 21x CP si de catre Opel Vectra OPC (Google daca vreti sa vedeti) cu 2(doua) turbine, si multe alte modificari. nu e ieftin. Se poate. Turbina mai mare. Pompa mai mare. Intercooler cat radiatorul. Chip facut la comanda. Admisie si evacuare de mare performanta. Axa cu came sport. Mai trebuie toata transmisia schimbata: cutie, planetare, jante, pneuri etc. Vreo 2-4 k$ |
http://www.hgp-turbo.de/
Cu ajutorul lui CatalinRS4 puteti vedea ce se poate face la un motor de VR6... intrati pe sectiunea de VW si o sa vedeti surprize :) Asta ca sa-i demonstrez celui de mai sus.. ca dintr-un motor de 174 CP printr-un kit de turbo se poate scoate 450CP. |
andREI23 wrote:
Quote:
Va ashtept pe totzi sa vedetzi ce pot face mashinile turbo diesel la urmatoarele curse legale... Atzi vazut deja ce poate face Ceky...corect? :D O sa il vedetzi shi pe Dan(golf galben)! :twisted: PS: Shi mashina mea cu modificari extreme poate ajunge la 500 de cai cu motorul actual (dar bineintzeles cu zeci de alte modificari-turbo etc-) Dar nu se discuta asta aici... :lol: Peace! |
Ce tot va chinuiti voi aici?! Trebuie sa se dea : Golf 4 1.9 TDI (dus pe la 160cp) cu Vento VR6 (174cp +). Gata! Daca tot atata vorba ca uite ce pot sa imi fac la masina, uite aia si aia, de ce nu faceti fratilor... ? Pana una alta, ne dam toti (majoritatea) cu masinile pe care le avem + cateva modificari ushoare... Corect?! Vorba lunga, saracia omului!
URA! |
Re:
Quote:
|
Bah.... sincer!
Hai sa lasam asta la o parte!!! Poate nici zyxul nu shtie ce are modificat Dan... Poate nici tu Santose nu shti daca mah face sau nu...(ai fost de fatza cind s-a dat o data cu mine dupa ce modificase ceva...) A mai trecut timp de atunci... :twisted: Dar important e urmatorul lucru: Golf 19tdi vs. Vento vr6 |
B-80-GSImai nou GOLF VR6
1 Attachment(s)
felicitari bishop!sa vazut clar ca itzi trage bine mashina
astept sa imi aranjez si eu masina sa mio pun la punct pina atunci ramai invingator printre vr6 cu respect B-80-GSImai nou GOLF VR6 |
Mersi man. Daca vrei incercam chipul care nu imi merge mie pe masina ta... poate ai noroc :D.
|
ma dau eu cu golful vr 6 si cu golful galben. pina acum nu m-am facut nici un diesel asa ca ...nu va tenteaza sa fiti primi care invingeti o masinta de 115 caluti?
|
B|shOp-VR6 mergi la constanta????poate poate ....sa vad cum stau si eu cu tine...ca am auzit vb cum ca noi doi ne-am dat!!!!
|
De la cine??
|
Re:
Go go Vento VR6!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning