Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   VR6 (4SpeedSquad) vs Golf Galben (Insomnia) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2258-vr6-4speedsquad-vs-golf-galben-insomnia.html)

B|shOp-VR6 06-12-04 21:57

Beti si pt mine o bere, un vin ceva... ca de 2 zile sunt pe ceai :(

andREI23 08-12-04 04:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Aki\"
Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
ideea e ca ... din 1.9 TDI`u lu` VYP ... se poate urca frumos la 330 de cai... nu neaparat din chiptuning ... ci sunt shi alte jmekerii (pe care deja le shtitZi cu totZii) care trebuie inlocuite ... volanta ushurata, intercooler, evacuare ... bla bla bla ... shi atunci ... limita nu ar fi BISHOP ... :D:D:D

on topic :D

Stai mosule...ca mai are Dan pana ajunge la 300hp.
Si daca o sa ajunga un diselake la 330, iti spun eu ca primul o sa fie Seat-ul lui Cheky :wink:

Mda. Am vazut in state cum au facut din 1.9TDI-ul de 90 CP unul de 212CP dar este ceva extrem. Cine mai face asta dintr-un turboBenzinar? Sa fim seriosi... ar insemna din 1.8T de 150 CP sa faci 353CP.. S-o putea dar mai mult nu cred.
Din 1.9 diesel s-a scos cel mai mult 21x CP si de catre Opel Vectra OPC (Google daca vreti sa vedeti) cu 2(doua) turbine, si multe alte modificari. nu e ieftin. Se poate.

Turbina mai mare. Pompa mai mare. Intercooler cat radiatorul. Chip facut la comanda. Admisie si evacuare de mare performanta. Axa cu came sport. Mai trebuie toata transmisia schimbata: cutie, planetare, jante, pneuri etc.
Vreo 2-4 k$

B|shOp-VR6 12-12-04 22:43

http://www.hgp-turbo.de/

Cu ajutorul lui CatalinRS4 puteti vedea ce se poate face la un motor de VR6... intrati pe sectiunea de VW si o sa vedeti surprize :)

Asta ca sa-i demonstrez celui de mai sus.. ca dintr-un motor de 174 CP printr-un kit de turbo se poate scoate 450CP.

ducu 12-12-04 22:50

andREI23 wrote:
Quote:

Din 1.9 diesel s-a scos cel mai mult 21x CP si de catre Opel Vectra OPC (Google daca vreti sa vedeti) cu 2(doua) turbine, si multe alte modificari
Sincer internetul este el folositor , dar stind in spatele unui calculator nu shti ce se poate face \"real\" cu o mashina!
Va ashtept pe totzi sa vedetzi ce pot face mashinile turbo diesel la urmatoarele curse legale...
Atzi vazut deja ce poate face Ceky...corect? :D
O sa il vedetzi shi pe Dan(golf galben)! :twisted:

PS: Shi mashina mea cu modificari extreme poate ajunge la 500 de cai cu motorul actual (dar bineintzeles cu zeci de alte modificari-turbo etc-)
Dar nu se discuta asta aici... :lol:
Peace!

Zyx 13-12-04 14:47

Ce tot va chinuiti voi aici?! Trebuie sa se dea : Golf 4 1.9 TDI (dus pe la 160cp) cu Vento VR6 (174cp +). Gata! Daca tot atata vorba ca uite ce pot sa imi fac la masina, uite aia si aia, de ce nu faceti fratilor... ? Pana una alta, ne dam toti (majoritatea) cu masinile pe care le avem + cateva modificari ushoare... Corect?! Vorba lunga, saracia omului!
URA!

EvLSant0S 13-12-04 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
Ce tot va chinuiti voi aici?! Trebuie sa se dea : Golf 4 1.9 TDI (dus pe la 160cp) cu Vento VR6 (174cp +). Gata! Daca tot atata vorba ca uite ce pot sa imi fac la masina, uite aia si aia, de ce nu faceti fratilor... ? Pana una alta, ne dam toti (majoritatea) cu masinile pe care le avem + cateva modificari ushoare... Corect?! Vorba lunga, saracia omului!
URA!

ma apuca rasu ? un golf la 160cp face o celica... ? 192 cp ? dupa tine asa...

ducu 13-12-04 15:37

Bah.... sincer!
Hai sa lasam asta la o parte!!!
Poate nici zyxul nu shtie ce are modificat Dan...
Poate nici tu Santose nu shti daca mah face sau nu...(ai fost de fatza cind s-a dat o data cu mine dupa ce modificase ceva...)
A mai trecut timp de atunci... :twisted:
Dar important e urmatorul lucru:
Golf 19tdi vs. Vento vr6

alias_gsi 05-08-05 17:32

B-80-GSImai nou GOLF VR6

1 Attachment(s)
felicitari bishop!sa vazut clar ca itzi trage bine mashina
astept sa imi aranjez si eu masina sa mio pun la punct
pina atunci ramai invingator printre vr6
cu respect B-80-GSImai nou GOLF VR6

B|shOp-VR6 06-08-05 10:35

Mersi man. Daca vrei incercam chipul care nu imi merge mie pe masina ta... poate ai noroc :D.

bogdan_kwx 07-08-05 19:32

ma dau eu cu golful vr 6 si cu golful galben. pina acum nu m-am facut nici un diesel asa ca ...nu va tenteaza sa fiti primi care invingeti o masinta de 115 caluti?

TOBA^ 08-08-05 03:28

B|shOp-VR6 mergi la constanta????poate poate ....sa vad cum stau si eu cu tine...ca am auzit vb cum ca noi doi ne-am dat!!!!

B|shOp-VR6 08-08-05 18:04

De la cine??

Rabanne 15-08-05 12:02

Re:

Go go Vento VR6!!

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning