![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Salut Robert,
Bine ai venit pe forum, noi doi ne cunoastem destul de bine, avem ceva prieteni comuni, Vali(cumnatu' :) ), Curca, Gogs, Cristi(Balaci), Adi(Sto)...nu ai vrut sa vi la remy pe baraj in seara aia...:) Ca sa pui poze ai un buton mai jos...Manage Attachments si poti sa bagi cat de multe poze.... Si e misto Solentza ta!!!! |
4 Attachment(s)
Bine ai venit :D ...pana una alta am pus eu poze cu masina ta!!
E misto !!!! :wave: Cand ne intalnim ai un sticker cu 4Tuning de la mine :cool: |
Superba solentza ! Sincer e prima din cate am vazut facuta intr-adevar cu gust ... ;)
PS : Bine v-am regasit :-P |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sper ca am reusit sa trimit niste poze!!!Nu sunt ff clare, dar sper sa fie OK
|
dap....mumoasa:D :D
|
Am zis-o si o mai zic o data : Tare masina...........
|
5 Attachment(s)
Poze noi cu Solenza :p
|
3 Attachment(s)
Solenza din nou
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi pare rau daca am suparat pe cineva ca am pus pozele aici!Oricum pe viitor as vrea sa stiu unde mai pot pune ceva poze sau filmulete.
|
Quote:
E bine si aici dak pui poze sau dak nu poti incerca la galerie foto Si filmele... gasesti tu un loc pt ele :) |
1 Attachment(s)
salut baieti...si fete :-P
pun si eu o poza cu coaja mea. Opel Omega din `89 :D modificari exterior: vopsea rosu coral cu 60 lei kilu` spoilere si ornamente vopsite negru mat oglinzi vopsite in culoarea caroseriei praguri....inca in garaj :lol: "croame" pe 15" :D urmeaza un sistem audio beton :headfones ms. pentru intelegere :peace: |
Bine ai venit in club "robu".Eventual sa pui si o poza cu tine ca sa te cunoastem si noi mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning