![]() |
Re: [POZE] - Useri
Predeal prima, Campina a 3-a..la mine-n oras :)... oricum tot Valea Prahovei e, tot munte :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
e la moda poze cu craciunitele?:)
|
|
Quote:
|
dar el tot timid ramane... nu vrea sa arate si la altii ce are :))
|
Tu nu mai fa referire la thread-ul meu ca nu ai participat cu nimic la el :-P
La Multi Ani cu sanatate si spor la surubarit in noul an doresc tuturor internationalilor si celor apropiati. |
La fel si eu... La multi ani si multe impliniri, mai ales pe seceta asta financiara care nu stie nimeni daca exista sau nu.
|
La multi ani la toti , un an cat mai prosper prin strainatate :D
|
2 Attachment(s)
Daca tot n-am avut ce face ieri seara... :lol:
Da, aici stau (mai ales prima poza). Nu, nu sunt multimilionar ca 70% din vecini... din pacate... |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1329224 |
Mersi.
Tara faina Finlanda :) Succes pe acolo :-P |
Intr-adevar frumoasa tara dar foarte friguroasa erau -27 cand am facut pozele astea, acum s-a mai incalzit putin sunt -18 dar ninge de vreo trei zile intruna. Cand ajung in tara cred ca o sa umblu in pantaloni scurti si tricou :)
|
:lol: Sa puna poze si astia din Canada... Facem abienta de iarna/craciun acuma... daca tot vin primavara si pastele :lol:
|
10 Attachment(s)
Mai pun eu cateva din Kuopio de pe lac pana una alta
Attachment 1339789 Attachment 1339802 Attachment 1339790 Attachment 1339801 Attachment 1339791 Attachment 1339799 Attachment 1339792 Attachment 1339800 Attachment 1339793 Attachment 1339798 P.S. s-a mai incalzit sunt 0 grade 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning