![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Quote:
de data aceasta chiar am vrut sa vin sper sa ma intelegeti nu am facut poze sa vedeti cum era masina de impolmolita in nameti era culmea sa mai fac poze ca ziceau oamenii aia care m-au ajutat ca sunt nebun. Inca o data mii de scuze!!! |
Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de Duminica aceasta, imi cer scuze Catalin ca nu am putut sa ajung, dar nu a fost nici vremea favorabila, si nici masina nu a functionat(nu are frane) sper ca la urmatoarea sa pot ajunge.
|
E frumos ca se mai misca ceva la voi acolo.
Bravo voua. |
8 Attachment(s)
Hop si eu cu pozele de ieri:
|
Duminica asta se aude ceva? Ne intalnim? As recomanda ora 13:00 Ca sa poata veni toata lumea, ora 17 mi se pare cam tarzie, pana ajung eu de aici se face 18 si e intuneric afara, mai bine pe la ora 13, stam pana cand vrem si fiecare pleaca cand vrea:arrow:
|
8 Attachment(s)
Dupa o absenta de fix 3 luni TZW e din nou prezent alaturi de echipa Daciotilor din Targoviste care se mareste aproape la fiecare intalnire .
Bun venit lui TMS si JNO sa speram ca or sa evolueze si ei in continuare nu sa se stinga ca ALTII. |
20 Attachment(s)
Le urez si eu Bun Venit celor noi.
Marian ce ai patit unde ai scapat cu masina?Pun si eu cateva poze: |
bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este
|
Quote:
|
prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............
|
Quote:
|
:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii) |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning