Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/223693-intalnire-dacia-dambovita-targoviste.html)

Marian06tzw 05-02-12 17:50

Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4865212)
Vine toata lumea dar am vorbit la ora 17 ca sa poata veni toata lumea.
(Marian sper ca nu faci ca de fiecare data)

imi cer scuze la toti care au venit la intalnirea din aceasta seara insa pe drum a inceput o ninsoare ca drq si nu am mai ajuns in DN abia am reusit sa ma intorc acasa am inercat sa te sun Cataline dar nu stiu ce drq avea ca suna ocupat
de data aceasta chiar am vrut sa vin sper sa ma intelegeti nu am facut poze sa vedeti cum era masina de impolmolita in nameti era culmea sa mai fac poze ca ziceau oamenii aia care m-au ajutat ca sunt nebun.
Inca o data mii de scuze!!!

Andreynyo 05-02-12 18:02

Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale.

Marian06tzw 05-02-12 20:15

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 4865880)
Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale.

nu aveam probleme cu parbrizu problemele erau altele ca de exemplu coboram din masina si o lasam cuplata in viteza I si o impingeam singur cauciucuri de iarna frectie la picioru de lemn nici o diferenta

Cosmin-SNR 06-02-12 17:26

5 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de Duminica aceasta, imi cer scuze Catalin ca nu am putut sa ajung, dar nu a fost nici vremea favorabila, si nici masina nu a functionat(nu are frane) sper ca la urmatoarea sa pot ajunge.

Cata_UNU 06-02-12 18:06

E frumos ca se mai misca ceva la voi acolo.
Bravo voua.

catlin25 06-02-12 20:04

8 Attachment(s)
Hop si eu cu pozele de ieri:

Cosmin-SNR 15-02-12 20:19

Duminica asta se aude ceva? Ne intalnim? As recomanda ora 13:00 Ca sa poata veni toata lumea, ora 17 mi se pare cam tarzie, pana ajung eu de aici se face 18 si e intuneric afara, mai bine pe la ora 13, stam pana cand vrem si fiecare pleaca cand vrea:arrow:

Marian06tzw 20-02-12 18:44

8 Attachment(s)
Dupa o absenta de fix 3 luni TZW e din nou prezent alaturi de echipa Daciotilor din Targoviste care se mareste aproape la fiecare intalnire .
Bun venit lui TMS si JNO sa speram ca or sa evolueze si ei in continuare nu sa se stinga ca ALTII.

catlin25 23-02-12 18:53

20 Attachment(s)
Le urez si eu Bun Venit celor noi.
Marian ce ai patit unde ai scapat cu masina?Pun si eu cateva poze:

Puya_BSX 24-02-12 19:25

bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este

catlin25 24-02-12 19:32

Quote:

Originally Posted by Puya_BSX (Post 4897135)
bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este

Dar de ce trebuie sa comentezi tu placerile altui?Daca lui i-i place si se simte bine cu ea ,nu vad cu ce te-ar deranja.Mie unul i-mi place ideea,adevarat nu a stat sa lucreze in detaliu dar totusi.Tu sa i-ti vezi de cazanul tau si apoi sa vorbesti de altii.

Puya_BSX 25-02-12 05:37

prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............

BrandyMPX 25-02-12 09:18

Quote:

Originally Posted by Puya_BSX (Post 4899671)
prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............

+1 :D:D:D

RobertMoreanu 25-02-12 12:57

:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii)

Cosmin-SNR 25-02-12 17:35

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RobertMoreanu (Post 4900100)
:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii)

Asa este.. Pe mine ma primiti cu cazanul din poze ?:lol: Ne vedem Duminica viitoare la intalnire !! Hai cu cat mai multi membri

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning