![]() |
Re: E36 - M3 Coupe Replica...
Quote:
|
oricum a fost un pic neglijata...ca arata cam rau dupa un an de zile, de cand a plecat de la mine... am vrut sa o cumpar eu de la al 2lea proprietar dar am vazut-o in ce stare e si nu ma puteam abtine de la investitii....poti posta cu incredere in continuare aici nu am nimic impotriva...chiar ma bucur sa vad si eu ce se mai misca la ea....ai nr meu ma suni daca te pot ajuta cu ceva...
PS. parerea mea ...lasa farurile asa deocamdata si fa retusurile la vopsea...stii tu unde mai bine si pune suspensie. |
Quote:
Farurile sunt praf. inelele de angel eyes au topit sticlele intermediare care sunt tot din plastic[ le am considerat prioritare pentru ca baiatul merge mult cu masina ], abia vezi pe drum cu ele. Revopsire integrala in primavara in aceeasi culoare ! Am vazut zonele cu probleme , nu e ceva grav oricum , problema tine mai mult de lac ul folosit , a inceput sa se exfolieze , de unde si normal sa fie atacata vopseaua si tabla de rugina ! Cu suspensia e mai dificil aici , dar sper sa o scoatem la capat cu ea ! Motorasul suna superb oricum , tehnic nu prea ai ce reprosa masinii. |
9 Attachment(s)
Sa actualizam putin topicul :
Mica revizie : - Schimbat filtrele + ulei BMW original 10w-40 + Un mic "flush" la motor ! - Schimbat role + curele - Schimbat farurile vechi cu unele bosch + angel eyes smd +kit xenon pe faza scurta [ alta viata ] - Schimbat toata articulatia pe fata [ brate + bielete + capete de bara] - Schimbat evacuarea veche cu una noua + un tips REMUS [ proprietarului ii place sunetul stock] - Schimbat caseta de directie + ulei servo [ cel vechi era negru precum taciunele si parca era apa ]..... In viitorul apropiat urmeaza : - Pleoape far - Arcuri eibach pro kit cu drop de 30-35 de mm [ momentan are niste Fk uri de toata jena pe fata si arcuri normale spate ] - Discuri + placute + senzori + saboti frana de mana , toate noi ! - Schimbat lichidul de frana [ acum are valeo dot 4 si pedala moale la franare] - Refacut sistemul audio [ boxe mai bune , jbl urile sunt bune la bass si atat , mediile si inaltele sunt VARZA , cica JBL urile sunt bune [ yeah... right ]] - Revopsita integral in primavara in aceeasi culoare - Alte jante sau cele actuale reconditionate [ cu toate ca imi vine sa le arunc , cand le am dat jos azi de pe masina , am constatat ca necesita inele de centrare , deci ori sunt replici ori cineva le a lucrat la strung...inca nu stiu ] Ca sa nu se inteleaga gresit unele aspecte . Masina nu e in proprietatea mea , doar efectuez ceea ce imi cere proprietarul actual , pentru ca nu se pricepe la ce e bun pe masina si ce nu . Asa a cumparat masina , acum o readucem pe linia de plutire ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning