![]() |
Re: Bla-Bla
Quote:
...suge o lamiie si un pumn de gheata,apoi da pe git juma' de sticla de tequilla. |
na uite ca aseara ti-am urmat sfatu si m-am facut pulbere acu tre sa ma duc sa-mi caut masina care stie dracu pe unde e
|
Quote:
Da sfoara in tara pe la mexicani,macar volanul sa-l recuperezi...:( Si acum serios...uite un caz in care era necesara alarma cu GPS.;) |
alarma este dar cred ca imi aduc aminte unde am lasat-o e cam la vre-o 60 de mile de unde stau :D , pretini sa traiasca pentru ca eu unu daca beau o bere nu ma mai urc la volan cu toate ca aici o bere sau 2 se accepta dar eu sunt total impotriva , am beut nu mai conduc scurt
|
Si mie mi se intampla des chestia asta, dar mi s-a si intamplat ca nu a avut cine sa vina sa ma ia si sa-mi conduca si mie masina...toti eram manga, si a trebuit sa dorm in ea :lol: .Mai bine asa decat sa conduc baut...sau sa iau taxi si sa las masina in voia corbilor...:rolleyes2
|
La mine e invers,sunt mai atent baut decat treaz,asa ca nu las niciodata masina prin parcarile cluburilor.Cel mai mult dupa 3-4 beri am condus,dar de obicei beau 1-2,la ocazii speciale chem prietenii sa ma ia.:lol:
|
turbojack tu ce scule folosesti omu la atelier ? SnapOn Mac Powerbuilt sau chinezarii ?
|
Quote:
Beta,Wurth,Usag . Draper,Stanley,Halfords mi le-am adus de acasa,ca bou pt. care am lucrat nu vroia sa cumpere alte scule mai "speciale".Nu-mi permit sa iau chinezarii ca de trag tare de una si se rupe ,conform legilor lui Murphy evident va scapa exact in gura, si-mi sparg dintii ca fraieru'.Si la cit costa dintii noi....mai bine dau banii pe scule bune.;) Odata mi-a adus ex-patronu' niste scule electrice cu mare fala si tam-tam.Cind am vazut ca pe jucariile alea "black&decker" scrie made in China i-am zis sa si le bage in c**,ca nu tin decit de la 12 pina la amiaz.N-am lucrat nici o secunda cu ele,doar el si bineinteles ca dupa citeva ore de functionare au "crapat" saracele.Am ris de m-am spart. Scule electronice imi cumpar de-a valma ,de firme necunoscute ca tot made in China scrie si pe alea dar si pe Sony.La ce draq sa mai platesti eticheta? |
jakule eu ma refer la chei fixe inelare, clicketzi si la testere aia nu ma intereseaza :)
|
imbusuri , scobitori ,masline
:) :) ;) |
dute ioane si te culca
|
mare noroc aveti voi cu fusul asta orar !!!!!!!!!!!!!
|
hahaha de ce zici asta petrea ? pentru ca tu dormi in ciubotele statului sau cum?
|
Sebiiii ce naiba s-a intamplat ca cineva mi-a sters toate imaginile din image hosting, inclusiv semnatura...!!!!!!!!!!!:???: :evil: :sad: :x
|
si mie stai linistit #1
o fi pikat o parte de 4tun cu hosting! deaia mi-am tras un carnat de golfane:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning