Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia LOGAN vs BMW 520 din 79 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2219-dacia-logan-vs-bmw-520-79-a.html)

Bogdan_16v 10-11-04 22:20

M-am cam saturat de unii care cred ca toate BMW-urile sunt rachete..

BMW 520 120cp: http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=119361

Dacia Logan 1.6: http://www.autoindex.org/model.plt?no=3845&ass=

Teoretic, Dacia cu 5 sutimi mai rapida...+modificarile aferente deci cu mult mai rapida...
BMW 520 vechi din 1979, nici o modificare, cativa cp au mai decedat mai mult ca sigur...

Ce parere ai acum, Bestie?
Masina aia are 114cp cum am eu Gallardo in garaj...
Inca o data, pt a mia oara, nu intentionesc sa jignesc pe nimeni, dar, oameni buni, fiti REALISTI si nu SUBIECTIVI...

Bestie 10-11-04 22:31

Bogdan! Stai sa lamurim ceva! Eu in nici un caz nu vreau sa ma cert cu tine si nici cu nimeni de aici! Eu v-am zis ca asa au spus cei de la firma de tuning care au facut modificarea! N-am masurat-o eu ca sa-mi sariti mie in cap!

CeReS 11-11-04 13:12

aia care vand chipuri mai spun si aberatii ca sa isi vanda marfa
aude altul cu Logan ca poate fi dus in 114 cp si se duce si el la firma aia sa isi ia chip
daca vrea sa vada exact cati cai are sa mearga in alta parte , numai ca s-ar putea sa fie dezamagit cand va vedea ca nu are nici 100
parca nu stiti cum sunt firmele de tuning in Romania ... :cry:

daflyer_oradea 11-11-04 17:03

eu chiar as propune sa nu va certati...fieacre crede ce vrea !!!!
teoretic se poate ajunge la 114 cp, practic nu se stie.Pana nu va fi o modaliate de afla csigur n-are rost sa va certati sau sa va jigniti.
La banii lui loganul e acceptabil, si a fost batut de un rechin din '79, asa nou cum e si tunat pe deasupra.
Sigur toti intelegeti asta, deci sper ca nu se supara nimeni pe mine ca ma bag, dar la banii ei loganul e ok, parerea mea.
Dar nimic mai mult.
Poate daca as avea bani, si eu mi-as lua logan decat altceva de afara cu 3-4 ani de rulare, care sa se si prabuseasca dupa cateva luni...mai cunosc ghinionisto de genu.
:twisted: Deci fara cearta...fiecare are dreptate cate putin :)
salutare si sa auzim de bine?

tazmania 12-11-04 15:34

hai sa va dau eu un nou subiect de cearta :lol: ....zilele astea am vazut intr-un anuntz dintr-o revista de vanzari masini(nu dau nume)de vanzare o dacia nova(si acum tzinetziva bine!)de 130 cp!!!! :shock: SUPER NU?!mie mi se pare de-a dreptul bestial!!a.....am uitat sa precizez!avea motor de renault 5 turbo!incordeazate cobra la ala sa vedem ce mai zice lumea de bmw tau? :lol: asta doar ca subiect de discutzi....nu am cu nimeni nimik...dar sa mai facem totusi conversatzie pe alt subiect ca m-atzi zapacit de cap cu loganul si bmw-ul :lol: :lol: respekt fratzilor......apropo co0bra ai reparat ambreiajul?zilele astea ai mei au cumparat un clio 16v 1.4 98 cp serie......ma incumet sa ma dau cu asta cu tine ca sa fim mai egali ca laguna sare de 170 cp si nu prea e corect!ce zici?

COObra 12-11-04 15:44

s-ar putea sa ma faci si cu ala , dar............accept provocarea bineinteles. in ce priveste dacia cu motor de renault 5 turbo.....cred ca ma face si aia. chiar daca am avea aceeasi putere este totusi mai usoara cu vro 350 de kile.
eu am mai spus-o odata...de dragul showlui ma dau si cu ferrari enzo :lol:

CisCo 14-11-04 16:54

tot respektu meu pentru 79

cum mai zicea cineva .. BMW tot BMW ramane :twisted: .... si dacia tot dacie ramane !!! :roll:

catalin rs4 14-11-04 20:41

Re: tot respektu meu pentru 79

Quote:

Originally Posted by \"CisCo\"
cum mai zicea cineva .. BMW tot BMW ramane :twisted: .... si dacia tot dacie ramane !!! :roll:

eu eram ...ala :D

Bestie 14-11-04 23:17

Da, nu se compara dar, totusi tre' sa fii chior sa nu vezi ca Dacia totusi a facut niste pasi inainte...

COObra 14-11-04 23:22

motor+cutie renault
dacia n-a facut nimic
dacia a murit de cand s-a nascut

mpa 14-11-04 23:23

EU SUNT DE PARTEA TA!!!
SA SPERAM DOAR CA NU E RAC!!! :wink:

Bogdan_16v 14-11-04 23:41

mpa, de partea cui? :lol:
Dacia Logan e Renault Logan...practic a facut aproape aceeasi chestie pe care a facut-o si in '69 cu R12...
Nu urasc Dacia, doar am mers si eu cu ea, dar imi place sa fiu realist...Dacia nu este o masina de fuga, ci doar o masina ieftina pt familiile cu bugetul mic fara prea mari pretentii de dinamica...si de calitate...atata dai, atata face...
Apropos de calitate...ati auzit de decizia celor de la Dacia de a rechema o parte din Loganuri la service-uri, din cauza unor defectiuni din fabrica? Era si pe la Otv ceva legat de asta intr-o seara, au inceput sa sune proprietarii de Logan sa injure p-acolo... :lol:

catalin rs4 14-11-04 23:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
mpa, de partea cui? :lol:
Dacia Logan e Renault Logan...practic a facut aproape aceeasi chestie pe care a facut-o si in '69 cu R12...
Nu urasc Dacia, doar am mers si eu cu ea, dar imi place sa fiu realist...Dacia nu este o masina de fuga, ci doar o masina ieftina pt familiile cu bugetul mic fara prea mari pretentii de dinamica...si de calitate...atata dai, atata face...
Apropos de calitate...ati auzit de decizia celor de la Dacia de a rechema o parte din Loganuri la service-uri, din cauza unor defectiuni din fabrica? Era si pe la Otv ceva legat de asta intr-o seara, au inceput sa sune proprietarii de Logan sa injure p-acolo... :lol:

in toate revistele de aici din germmania..numai dacia logan..vad peste tot.. :D 3 dacii logan fac cat un bmw..seria 1..asta azi am citit.. :D defapt ii spune renault logan...cum spunea si bogdan..si este intradevar cea mai ieftina masina..de pe piata la ora actuala....

mpa 14-11-04 23:46

R12 a dus ROMANIA IN SPATE !!!

NO OBJECTION!!!! I AGREE WITH YOU!!!
DAR NU TE ASTEPTA SA DEVINA UN OBICEI LA MINE!!! :wink:

tazmania 15-11-04 16:55

fratzilor daca mai eratzi pe vremea lui Ceashca si aveatzi totzi numai dacii? :lol: :lol: va mai bateatzi joc de sarmana masina?cam greu pe vremea aia puteai obtzine de undeva o masina straina si atunci nu oprea itzi venea sa o omori.....dar asa e in democratzie,nu putem sa ne cacam de foame si totzi au pretentzii la masini de masini....astia de tot zic ca n-at da 7000 pe dacie!!normal ca nu au atatzia bani si se rezuma la niste rable de 2-3 mii de dolari de cad tabla de pe ele.dar au totusi sigla de bmw,ford sau alte alea.decat o varza din aia de masina veche ca vai de capul ei,mai bine o varza de masina dar noua care mai poate duce ceva....cam asta e parerea mea!!nu am cu nimeni nimik,repet,dar ma oftik cand vad atata ingamfare la unii si nu au bani nici macar sa intre la un wc public in centru!imi cer scuze daca am suparat pe cineva,dar asta e parerea mea.va multzumesc! :(

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning