Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - my boy ♥ (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/221644-e30-my-boy.html)

Cipilica 13-12-10 17:56

Re: E30 - my boy ♥

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3839732)
Apropo, implineste 23 in decembrie. E de varsta mea :lol:

Atunci scuze pentru intarziere dar asa am inteles...

Stiu ca exista duze incalzite insa nu am avut ocazia sa vad pana acum. Poti pune o poza ceva si mai multe detalii te rog. Mersi.
Faptul ca faci multe lucruri cu mana ta la ursache te apropie si mai mult de el. Asta e valabil la orice masina.

Claudia 13-12-10 19:06

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3894497)
Atunci scuze pentru intarziere dar asa am inteles...

Stiu ca exista duze incalzite insa nu am avut ocazia sa vad pana acum. Poti pune o poza ceva si mai multe detalii te rog. Mersi.
Faptul ca faci multe lucruri cu mana ta la ursache te apropie si mai mult de el. Asta e valabil la orice masina.

Da... in carte scrie decembrie, daca il caut pe net scrie noiembrie :) Multumesc oricum

burnout_bmw 13-12-10 21:13

Si al meu are duze incalzite, sti cumva daca acestea vin intr-un pachet cumva gen duze, oglinzi si iale incalzite? sau individual?

Te invidiez pentru cum merge motorul ala :)

Totusi daca ai cum protejeaza-l de zapada amestecata cu sare care se v-a gasi pe strazi iarna, si daca nu ai facut-o deja greseaza si incuietorile si chederele daca o ti pe afara iarna, la mouse parca a stat in garaj....

Poate facem si niste poze asa ca de la 4 usi la 4 usi :))

Bafta!

Claudia 14-12-10 02:24

Referitor la prima intrebare, am sa-l intreb pe mouse. Eu nu stiam sa fi existat celelalte 2 pe urs.

O tin cat de curata pot. Vreau sa-ti spun ca saptamana trecuta, cand a fost inghetul ala de am gasit strat de cativa mm de gheata pe masina, m-a uimit cat de usor s-a deschis. In afara ca atarnau turturi de maner, usile s-au deschis f usor. Nici la el n-a stat in garaj, fiindca acolo e loc doar de una (cabrio).

Cat despre poze..putem face.. cand da zapada.

turb0 14-12-10 08:50

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3894739)
Vand BMW e30 sedan, 320i, an 1988 (decembrie 1987)

Dotari:
- servo
- ABS
- oglinda M-tech
- plafoniera cu temporizare + pachet lumini interior
- plafon negru
- alarma de fabrica+inchidere
- discuri ventilate + discuri spate
- interior Recaro
- volan + schimbator M-tech piele
- oglinzi electrice
- geamuri electrice
- trapa electrica
- check control
- OBC mare
- proiectoare
- casetofon + magazie CD uri
- Sound System BMW Blaupunkt
- perdeluta de luneta
- consola cu suport casete
- pleoape faruri
- semnale clare
- praguri originale BMW
- carlig remorcare original
- suspensie M-technic
- jante AC Schnitzer 16"

Masina se prezinta intr-o stare tehnica si estetica foarte buna. Interiorul este impecabil, totul functioneaza perfect.
A fost adusa din Germania si inscrisa in ianuarie 2009.
Nu are rugina, vopseaua este originala.
Are istoric de cand a intrat in tara, cu toate reviziile, etc.
Masina se vinde cu AC Schnitzer, sau cu jante originale de aliaj cu cauciucuri de iarna.

PRET: 3800 euro. Sau 3400 euro fara AC Schnitzer
Negociabil.
Tel: 0724 00 65 45

NUUUUUUU

Claudia 14-12-10 13:07

Nu arunca cu ceapa!

E pus ca idee... daca se gaseste vreun pasionat o sa o dau. (m-au sunat doar 2 pana acum).
Singurul motiv e ca-mi doresc un e36 coupe, 1.8is, M-Packet. Care va arata intr-un mare fel :)
Daca as avea bani de amandoua, ar fi perfect... dar nu am :-)

Lavaloare 14-12-10 13:15

Ursul si ursoaica :rockon:

ady_viteza 14-12-10 13:37

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3896754)
Nu arunca cu ceapa!

E pus ca idee... daca se gaseste vreun pasionat o sa o dau. (m-au sunat doar 2 pana acum).
Singurul motiv e ca-mi doresc un e36 coupe, 1.8is, M-Packet. Care va arata intr-un mare fel :)

Eu nu as face schimbul asta niciodata....insa tu stii mai bine ce vrei in continuare:D
Pretul la urs e mai mult decat ok....in mod normal o asemenea bijuterie ar trebui sa se dea repede.

Claudia 14-12-10 16:51

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 3895200)
Si al meu are duze incalzite, sti cumva daca acestea vin intr-un pachet cumva gen duze, oglinzi si iale incalzite? sau individual?

Da, vin la pachet.

Wilgax 14-12-10 18:04

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3896754)
Nu arunca cu ceapa!

Haha...acuma sa vezi ce incruntati vor sta cei care poseda ursi.E36 RULEZZZZ!!!:twisted:

burnout_bmw 15-12-10 08:55

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3897325)
Da, vin la pachet.

Ms, inseamna ca am si oglinzi si yale :P eu stiam doar de duzele incalzite, ca daca masina sta in garaj si iarna iese rar nu am apucat sa testez si restul :)

Pacat ca vrei sa-l dai, dar te intelg, nu se compara in nici un fel e30 cu e36, banuiesc ca vrei un consum mai acceptabil pt oras si o masina mai eleganta.... iar pentru cei ce sar ca e30 e mai bun decat e36 sa stea linistiti daca nu au condus ambele modele, in afara de greutatea mai mica a ursului fata de e36 si de farmecul specific, e30-ul este net inferior la orice capitol fata de e36....

Bafta la vanzare!

Claudia 19-12-10 16:34

Multumita lui Mouse adaugam pe lista de dotari si duzele incalzite... Eu n-am fost in stare sa trag instalatia, ca imi degerasera degetele si nu mai simteam nimic... Asa ca l-am asistat cat am putut.

Eu si ursul iti multumim :lol:

Alexutzul_1988 21-12-10 14:41

Quote:

Originally Posted by Lavaloare (Post 3896770)
Ursul si ursoaica :rockon:

ADEVARAT !! =))

_Cox_ 22-12-10 13:53

Pacat sa o dai... este frumoasa rau masina:oops:

Claudia 22-12-10 14:50

Pt cei interesati, saptamana aceasta masina se da cu 3000 fix, in starea in care e acum, cu rotile de iarna!! Daca nu se da, ma mai gandesc daca o las la vanzare...

So... Doritori??

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning