![]() |
Re: E30 - my boy ♥
Quote:
Stiu ca exista duze incalzite insa nu am avut ocazia sa vad pana acum. Poti pune o poza ceva si mai multe detalii te rog. Mersi. Faptul ca faci multe lucruri cu mana ta la ursache te apropie si mai mult de el. Asta e valabil la orice masina. |
Quote:
|
Si al meu are duze incalzite, sti cumva daca acestea vin intr-un pachet cumva gen duze, oglinzi si iale incalzite? sau individual?
Te invidiez pentru cum merge motorul ala :) Totusi daca ai cum protejeaza-l de zapada amestecata cu sare care se v-a gasi pe strazi iarna, si daca nu ai facut-o deja greseaza si incuietorile si chederele daca o ti pe afara iarna, la mouse parca a stat in garaj.... Poate facem si niste poze asa ca de la 4 usi la 4 usi :)) Bafta! |
Referitor la prima intrebare, am sa-l intreb pe mouse. Eu nu stiam sa fi existat celelalte 2 pe urs.
O tin cat de curata pot. Vreau sa-ti spun ca saptamana trecuta, cand a fost inghetul ala de am gasit strat de cativa mm de gheata pe masina, m-a uimit cat de usor s-a deschis. In afara ca atarnau turturi de maner, usile s-au deschis f usor. Nici la el n-a stat in garaj, fiindca acolo e loc doar de una (cabrio). Cat despre poze..putem face.. cand da zapada. |
Quote:
NUUUUUUU |
Nu arunca cu ceapa!
E pus ca idee... daca se gaseste vreun pasionat o sa o dau. (m-au sunat doar 2 pana acum). Singurul motiv e ca-mi doresc un e36 coupe, 1.8is, M-Packet. Care va arata intr-un mare fel :) Daca as avea bani de amandoua, ar fi perfect... dar nu am :-) |
Ursul si ursoaica :rockon:
|
Quote:
Pretul la urs e mai mult decat ok....in mod normal o asemenea bijuterie ar trebui sa se dea repede. |
Quote:
|
Quote:
Haha...acuma sa vezi ce incruntati vor sta cei care poseda ursi.E36 RULEZZZZ!!!:twisted: |
Quote:
Pacat ca vrei sa-l dai, dar te intelg, nu se compara in nici un fel e30 cu e36, banuiesc ca vrei un consum mai acceptabil pt oras si o masina mai eleganta.... iar pentru cei ce sar ca e30 e mai bun decat e36 sa stea linistiti daca nu au condus ambele modele, in afara de greutatea mai mica a ursului fata de e36 si de farmecul specific, e30-ul este net inferior la orice capitol fata de e36.... Bafta la vanzare! |
Multumita lui Mouse adaugam pe lista de dotari si duzele incalzite... Eu n-am fost in stare sa trag instalatia, ca imi degerasera degetele si nu mai simteam nimic... Asa ca l-am asistat cat am putut.
Eu si ursul iti multumim :lol: |
Quote:
|
Pacat sa o dai... este frumoasa rau masina:oops:
|
Pt cei interesati, saptamana aceasta masina se da cu 3000 fix, in starea in care e acum, cu rotile de iarna!! Daca nu se da, ma mai gandesc daca o las la vanzare...
So... Doritori?? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning