![]() |
Re: 4TuningRO numarul 3 !
buna am O PROBELMA sunt din satu mare si nu gasesc nici unde revista 4tuning nici unde!!!varog ajutor!!
|
dragutz nr asta :P ... imi place :) ... cu toate ca ala nu e cel mai "tunat" logan din tzara :P
felicitari vali pt pozele cu bora :P |
am luat shi io revista de la diverta din tomis mall...era ultima(singura) pe raft....nam apucat sa citesc decat jumate ..shi pana aici mia placut ...felicitari;)
ps: sa tunatzi bine!!!!!:PP |
Uh...am fost in OMV Iasi si nu am gasit revista...si in Piata Unirii la un chiosc si a zis ca nu a mai primit de vreo 3 luni :( (nush dak se cheama piata unirii ca nu prea stiu Iasiul,dar ceva cu Unire :) )
|
Quote:
bafta si mai departe sa faceti numai reviste frumoase |
vedetzi ca v`ati dus prea sus cu numele reviste si cu sigla...macar cu 1 cm mai jos ;)
|
eu am fost azi la agip si aflu k azi s'a dat ultima ~X(, da maine tre s'o gasesc...:d
|
la care agip ai fost ?
|
ZoliaT nu sti unde as putea gasi revista in Oradea , ca am fost la o gramada de chioscuri de ziare si au zis ca nu au primit revista ???
|
O varianta ar fi sa astepti sa apara, nu ?
|
Quote:
|
e posibil sa nu fi ajuns inca in tara ... inca putina rabdare
|
@ZoliaT: la care agip ai fost ? langa big, da azi am fost la agipu de la timpuri noi si am luat'o eu pe ultima :D
|
in constanta a ajuns ??? pt ca eu am cautat-o azi dar au zis ca nu a ajuns la ei
si daca stiti in cat timp e vb de rodipetul de pe bratianu |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning