![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
toate snt frumoase, doar snt golf 3:D dar ultima poza imi place la nebunie. unde ai cautat si nu ai gasit????
|
pai nu vreau sa iau piesele de noi ca ma arunca in aer.
vreau sh cat mai ieftine daca auzi ceva.... faruri / capota ca masca o iau de la fk brgds edi |
pai tre sa gasesti o jetta d dezmembrat si sa iei tot ansamblul fatza!
|
mda, usor de zis , greu de facut.
dar pana atunci mai am niste chestii de facut : - sa montez bandourile laterale ( thnks claudiu) - sa montez pragurile - sa montez oglinzile ( race look - fk ) - sa montez telescoapele pt capota fata - jom - sa vopsesc capota // hayonul // oglinzile - sa schimb arcurile weitec cu fk 60/40 shi cam asta-i lista de prioritati. brgds edi |
Quote:
succes si..spor la munca, cand aj la mare tre sa ne vdm ;) dai o bere(fara alcoo:P) |
salutari de pa malu marii.
am mai facut cate ceva la mashina - sa montez bandourile laterale - done - sa montez pragurile - done - sa montez oglinzile ( race look - fk ) - vin maine - sa montez telescoapele pt capota fata - jom - vin maine - sa vopsesc capota // hayonul // oglinzile - sa schimb arcurile weitec cu fk 60/40 revin cu poze maine - poimaine. spor la munci. brgds edi |
asteptam maestre
|
6 Attachment(s)
hai ca am scos pozele din telefon.
am dat gata lista, dar am facut alta ( ca asa-i la vw ) : - sa schimb arcurile weitec 30/30 cu fk 60/40 - sa schimb filtrele de benzina si aer. - sa imi montez toba de mijloc + racord flexibil ca am vazut ca nu am shi m-i se crapa sudura de la imbinari - ma doare capu rau. - sa vopsesc pragurile, capota, fustele fata / spate. - sa imi iau discuri de frana ventilate. shi parca i-as schimba shi rotile...... shi ar mai fi multe...... deabia porma ma gandesc sa trec la faza urmatoare - muzica. spor la treburi, brgds edi |
bv domle...ce bandouri frumoase ai:P
|
nice job u r doin' there 1 ;)
|
thnks a lot!
|
man incredibil.esti pe calea ceea buna.daca te rog si ai timp.nu-mi explici si mie cum ai facut capota cu telescoapele de la jom?si cam cat costa?am vazut si eu la un golf2 si as vrea sa-l fac si eu!
BAFTA |
simplu.
ele costa 30 de euro le-am luat de la "IObogdann" - care mi-a zis ca vin in 2 sapt shi au venit in 5 zile. la golf 3 pt montarea lor se scot 2 suruburi - 1 de pe capota shi celalalt de pe aripa.cred ca e la fel shi la g2. pale mele le-am montat in circa 5 min. :D brgds edi |
Quote:
MERSI! arata criminal ... |
Quote:
By the way poate auzi pe undeva unu de vanzare..anunta-ma si pe mine...ms |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning