![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
c e drept... sunt km strambe... dar pt nijte caricaturi arata grozav... e bine k lucrezi mult mba... o sa progresezi mult... sunt gelos :(
bine ai revenit yackone ;) si ms alkatraz ;) |
1 Attachment(s)
asta este "bebelushul" meu...mai am si altele...dar din pacate nu se potrivesc cu tematica...:-)
|
k forma nu arata rau ... ai cateva greseli legate de perspectiva :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
drept exeplu... inaltimea farurilor, pozitionarea lor... unghiul rotilor... marimea spoilerului ... pozitionarea oglinzilor .... ti-am atasat o poza ... sper sa descifrezi c am vrut eu sa arat acolo :P
|
;) ms..o tin cont de asta...oricaand e binevenit un sfat...competent:-)
|
subaru styling corner ...
- acesta este locul unde toti cei care shtiu sa deseneze (chiar shi cei care nu prea au talent shi vor sa incerce) sunt invitati sa-si posteze desenele cu subaru - daca vreti, putem sa shi facem un concurs pe viitor cu cel mai bun desen subaru sau mai shtiu eu ce chestie. Oricum principalul e ca aici sa adunam toate subarurile care au fost desenate sau care vor fi desenate shi astfel sa vadem cum reuseste fiecare sa realizeze tuning pe aceasta marca.
Eu am facut un spate de wrx sti (care e shi prima mea lucrare postata pe 4t) ca sa va dau un exemplu. |
1 Attachment(s)
:D am mai desenat si eu ceva..nu e cine stie ce..dar sunt la inceput doar :D..mai am de lucrat..stiu
|
stii kre e parerea mea... u faci masina din prima si no mai schimbi ( sry dak nam dreptate) ... de desenat desenezi bine dar incerca sa faci o schita mai 1... si dupaia sa ingrosi liniile ... asta e parerea si sfatul meu ....
|
Re: subaru styling corner ...
pai si arata-ne si noua c ai desenat...
|
iti trebe mult exercitiu sa ajungi sa desenezi bine.... cum se zice "inceputu e mai greu" :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dap..stiu ca mai am de lucrat...de schimbat, crede-ma ca schimb multe(nu se vede asa ca-i pozata, dar e plina de stersaturi).Pb mea e ca nu prea pot aprecia dak o linie e dreapta sau nu cand am in fata foaia...cel mai bine imi dau seama cand e pe comp...si e cam greu sa remediez....oricum e doar inceputul, asta insemnand al 3-lea desen al meu ...cu mashinutze, e greu sa treci de la linii neregulate in cazul desenelor artistice la linii si unghiuri drepte. La un desen artistic, o linie"stramba" da un oarecare farmec peisajului, pe can aici....o sa ma apuc de treaba serios, doar sa mai fac rost de timp:D:D..toate bune tuturor
|
sry ... park ai mai zis undeva... esti la lic de arte nu!?
|
tu ai cumva subaru!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning