![]() |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Anul acesta am citit ca Toyota ar fi singura firma din lume fara datori si cu bani in cont capabili sa cumpere VW-ul pe loc daca ar vrea....posibil ca si BMW-ul sa nu mai aiba datori insa nu au nici pe departe bani pe care ii are Toyota mai ales ca BMW-ul apartine aproape in intregime familiei Quant.....deci castigul lor merge in buzunarul altora......
|
Ma doare-n pix de afacerea lor pe mine ma intereseaza ce masina cumpar ca sa ma dau cu ea.restul sunt amanunte, dar daca tu te ghidezi dupa asta ce masina ti-ai procurat?
|
tu ai inceput cu bani pe care ii castiga firmele europene...eu am raspuns numai......
Masina este ca o femeie pt. mine: 1. intai sa imi placa cum arata 2.sa stie sa faca ceva 3.sa pot sa mi-o permit asa si la femei:)))) |
Europenele sunt mai sexi galbejitele care sunt foarte ieftine sunt si foarte proaste sunt facute sa fie si sa ocupe cat mai mult strazile si asa prea aglomerate ale oraselor japoneze
|
eu n-am priceput mai nimic. mai incearca o data , de data asta cu cuvintele tale !
|
sincer cred ca modelele nemtesti cam rup gura targului. nu zic ca cele japoneze nu sunt masini bune dar niciodata nu se vor ridica la standardele impuse de mercedes sau bmw.
|
eu votez pentru europene deoarece am un pic de pretentii la calitate.japonezele par facute la norma.au forma dar cam atat.nu-mi cumpar masina pentru design ca sa umblu cu neoane si spoilere.
prefer calitatea germana si ca pret masinile franceze care desigur sunt mai slabe dar accesibile. daca vbim de masini sport scumpe italia e nr1,iar in privinta calitatii la nivel mondial germania. |
Clar ca europenele sunt favorite! Nici japonezele nu sunt de neglijat dar in Europa ai de unde sa alegi...pentru toate gusturile si toate buzunarele.Vad ca majoritatea amintiti de BMW si Ferrari, dar ganditi-va ca tot europenii fabrica si Rolls Royce sau Bentley, care au atat variante de lux cat si supersport, McLaren, care cred ca e cea mai rapida mashina europeana. E adevarat ca acestea sunt f. scumpe si inaccesibile fata de cele japoneze, dar avem o gramada de mashini europene comparabile cu cele japoneze, care sunt mai tari si pe care as utea sa le amintesc aici dar ar dura prea mult...
|
JAPONEZE
Normal ca japonezele ...
Am avut catevae masini, de exemplu : aro, fiat, honda... si acum am un BMW 320d din 2001 DAR... daca as putea face schimb cu o Toyota Avensis sau Honda Accord as face pe loc. Si eu am crezut, la fel ca unii de pe aici ca BMW e super masina... dar nu e nici pe departe asa. Despre Honda accord ( era model '92 ) pot spune ca la varsta ei e mult mai fiabila ca bmw de 4 ani.. :oops: pentru cei care nu-si mai revin din febra masinilor europene... le spun doar atat... urcati-va intr-o masina japoneza ( nu doar sa o vedeti la televizor ) si conduceti-o o saptamana si apoi mai vorbim. Scuze pentru ca sunt offtopic ( bmw 320d sau honda accord nu sunt super sportive ) dar simteam nevoia sa deschid ochii unora cat de cat Sa se mai trezeasca nitel ca suntem in 2005. Nici nu ma gandesc cat de departe vor fi masinile japoneze fata de cele europene peste 5 ani... :shock: apropo de bmw de 4 ani - daca e sub 1 grad afara, geamurile se deschid dar nu se mai inchid decat \"ajutate\". La honda din '92 si 170.000 km nu se intampla asa ceva. motorul face ca draq la 100.000 km ati auzit o masina japoneza diesel la 100.000 km ? e mult mai silentioasa stiu ca veti spune ca nu e vorba de 100.000 km la bmw dar atat are cu adevarat... :roll: asa ca JAPONEZELE RULLZ |
Re:
Quote:
Ce inseamna la tine standard?????? Ai auzit de problemele pe care le-a avut seria7 de la BMW cu electronica??? Un caz real: un tip a ramas cu seria 7(masina avea 3.000Km) in pana...dapa aceea a primit altul pe perioada cat sta masina in service...la dupa doua zile a ramas si cu asta in pana dupa care a primit inca unul si ce credeti ca sa intamplat...........si-a cumparat un S-Classe... Aceeasi problema are si mercedesul cu franele de la S/SL si E-Classe....te lasa frana cand iti este lumea mai draga........asta numesti tu standard....exemple pot sa iti mai dau cateva sute insa nu are rost.... apropo mercedesul mai are si la ora actuala probleme cu franele....... Nimeni nu spune ca nemtestile nu sunt printre cele mai bune din lume insa nu mai conduc detasat cum era odata...timpurile sau schimbat.... |
Re:
Quote:
in fine ... de probleme am auzit la multe masini, de ex un prieten de-al meu si-a cumparat megane, iar dupa 300 de km i-a cedat cutia de viteze, in drumul spre craiova ... eu cand am zis standarde m-am referit ca se vede calitatea superioara a materialelor folosite de nemti fata de cele asiatice. de ex am stat intr-o honda accord, si intr-un civic, nu pot sa zic ca nu mi-ar fi placut masinile respective insa parca se vedea ca nu au fost lucrate la fel ca cele nemtesti: incepand cu tapiteria si terminand cu plasticul de pe butoanele din consola centrala. de condus o super sportiva japoneza chiar nu am condus, insa am stat intr-un m5 si am ramas frumos impresionat. oricum nu cred ca ar putea fi comparate vreodata spre exemplu: porsche carrera cu o toyota cellica , evo lancer cu RS4 :P ... |
Pai cum sa compari un Porsche de peste 100.000 EUR cu una de 30.000EUR??????
Undeva trebuie si firmele sa faca economie.....crezi ca daca faci un EVO de 100.000 EUR mai ai vreun plastic ieftin in masina??? Compara masinile care au aceeasi valoare....iar daca o nemteasca costa cu 30.000Eur mai mult atunci baga restul de bani in Tapiterie si alte nimicuri si mai vorbim dupa aia ce masina are calitatea mai buna..... CALITATEA are un pret....adica toti am vrea un Maybach la pretul unui Logan.....primesti ce platesti.....iar la aceeasi bani sunt sigur ca la o japoneza primesti calitate si lux mai mult....... |
zici sa comparam masini de acelasi pret?? hmh
uite de ex: o toyota celica 1.8 T-Sport cu un Bmw 320ci coupe ... sunt la acelasi pret amandoua la acelasi pret cc 35.000 de euro TTI. Acum sincer tre' sa recunosc ca toyota are un look mai sportiv insa nu cred ca e de coparat cu un bmw seria 3 coupe. Cred ca singurul capitol la care castiga celica este posibilitatea de tuning mult mai mare ... |
fiecare cu ce ii place. :wink:
dar japonezele nu prea au calitate si nici rezistenta. :cry: veniti cu tot felul de povesti si intamplari :blahblah: vorbiti din auzite si altele.daca ar fi sa spun si eu cate defecte am vazut la japoneze noi sau germane mi-ar trebui 10 pagini in forum.asa ca prefer sa :silenced: si mai nou vad ca e plin de clone forumul. trebuie neaparat unii va stiti voi care sa postati de mai multe ori cu identitate diferita ca sa va simtiti bine :?: :roll: sau sa fie cum vreti voi. :bat: mai grav e ca vad deai casei clonati :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning