![]() |
Re: Challenge 3 || Re'styling TRABANT2 006
se prelungeste termenul pana primesc toate planshele ,de la toti participantii inscrishi
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze tuturor, sper ca nu ma asteptati si pe mine.
Din pacate timpul meu liber e foarte limitat si tot ce am putut sa fac in seara asta e imaginea din fata. Nu pot participa la acest concurs pentru ca nu am indeplinit conditiile impuse, dar m-am gandit ca ar fi frumos sa fiu alaturi de voi si de aceasta data. Cat despre desen, ce sa zic, asta e viziunea mea pentru Trabant 2006. Am preferat un design mai colturos care sa fie in tendinte, pentru ca formele rotunde specifice acelei perioade nu ma inspirau deloc. Si a iesit ce a iesit...Un pic de Mustang, un pic de Camaro... O alta Marie cu o alta Balarie. Succes tuturor. |
ho ho ... nu mai aduce deloc a trabant... dar misto desenu ... si c face ... sare!? :lol"
|
e mijto desenul .... imi place cum tiau iesit jantele.... dar cum a spus si ace nu prea mai seamana a trabant si umbra e cam aiurea :lol:
|
Umbra nu e aiurea ...trebuie doar sa ai imaginatie ... masina e in aer cu partea din spate :D
|
are hidraulice, totushi , nu vad o masina asa sa fie germana(pare americana) si nu pare a fi produsa in serie , multe :))))))
|
moaaaa.... da u ai o pb cu faza asta :arrow: "nu pare a fi produsa in serie" :P:lol:.... sunt nijte concepte nuh.... am vazut concepte de 100 de ori mai "radicale" kre pooate o sa fie produse in serie odata :lol::lol: ..
Mai sunt mutzi kre trebuie sa posteze planshile:?: :?: :?: :rolleyes2 |
nu grabiti artistii ... mai sunt cateva zile pana se inkeie :P
|
io nici ca ma mai apuc de ea ... sunt intr`o mare pana de idei ..
|
t bat knd mai ajung la mare dak nu faci nik :lol:
|
io nush care-i tb cu ashtia care tot comentatzi ..omul shi-a explicat desenul.. a spus k e jumatate mustang/jumatate camaro.. eu zic k e fain realizat.. mie imi place.. acuma perfect nu poate fi.. nici unu nu e perfect.. cred k suntetzi deacord cu mine..
|
Quote:
|
bah eu am ramas cu o pata nebronzata p frunte... dak ma duc la o agentie de modeling si ma refuza di ncauza asta t dau in judecata :lol: ... hai k o dam in off-topic rau d tot..... asteptam restu desenelor :D
|
e ora 5:20 ! si eu tot desenez .. sper ca pana diseara sa fie gata ...vb lu` ace ..."pofta iti vine mancand" ..asha e bro :)))) ..so wait for me !
|
mai sunt 2 zile park :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning