![]() |
Re: dacia alb negru
Nu va mai dati mar si va legati de TAU, k masiana aia a fost la 4TUNING si cred k asta spune multe, adik o fost alesa sa aparara acolo de niste persoane care cu asta se ocupa asta e viata lor, si pana la urma cunoaste vb astea nu te poti c... in gustu omului asa k cel putin mie mi se pare oricum TAU a investit banii in ea nu cum am vazut la alti k o vopsesc cu sprei in parcare.si de faza cu masini care are mai multe ar fi bine sa nu mai dati cu papagalu k sunt altele care nu dai 2 bani pe ele si ascund sub capota motare turbo.asa sssssssssssssssssssssssssss
|
Iar ai uitat sa pui poze cu evacuarea???Cand ai facut poze cu pragurile de ce nu ai facut si la toba??
|
1 Attachment(s)
poza cu pragurile
donniro pun maine poze cu toba PowerFoul ca am fost plecat cu mas lu tata sa ii fac revizia |
2 Attachment(s)
donnyro na ca pun pozele cu toba POWREFOUL in valoare de peste 100 de euro si cu busonu la rezervor
|
Balaure spune-mi si mie cum ti-ai decolorat triplele?
|
se gasesc la un anumit magazin asa ceva daca te intereseaza contacteazama la nr de tel 074840185 si te rezolv si ce vezi tu pe masina mea nu sunt turcisme sunt originale de la mama lor numai toba valoreaza120 euro
|
1 Attachment(s)
in primul mes am gresit uite aici
ce zici |
Quote:
|
Te rog achim sa imi arati si mie o persoana care are pe dacie montata o evacuare de 1500-2000 euro.Cu un ornament de toba au pacalit-o 99% .
|
asta e adev, da' nu mai vbiti de o finala de 100 de euro ca fiind cine stie ce gaselnita...
|
1 Attachment(s)
poze cu mas mea inainte de a o face si dupa
|
Ce faci fratele meu nu mai dai niciun semn ??
|
nu mai zic nimic dumy ca mai mult stau plecat
asta e ce sa fac daca am nevoie de bani apropo ce ai zis ca a lovit tau masina? |
Quote:
oricum e treaba de 2 ore de lucrat la ea.... mai intoarce cateva lumanari poate poate...:lol::lol: |
10 Attachment(s)
faci tu in viata ta asa ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning