![]() |
Re: Hyundai Tucson!
Quote:
:evil_laug:evil_laug |
Quote:
in rest...eu nu prea ma mai dau cu masini pt viteza, desi candva era frumos, cand se mai mergea pe dn1 si inca nu incepusera pustanii pe A2. dar am gasit ca pentru adrenalina e bun motorul si pt senzatii, totterenul. eu am masina asta pt oras si mici excursii si am ramas mai mult decat placut impresionat de ea. e robusta si are un cuplu de milioane, dar inca odata, repet, este o masina ce am adus-o din state, nu confunda cu masinile din europa. |
Performante
Tucson 2.7 V6 Viteza Km/h 180 Acceleratie 0-100 Km/h (s) 10,0 Consum litri/100Km - urban 13.2 - extraurban 8.2 - mediu 10.0 Norma de poluare Date luate de pe Hyundai..Cum draq sa faci 6.3?tu esti nebun? X5 de 4.8 is face 0-100 in 5.8..si tu cu rateul ala de masina faci in 6.3..Nici un TDI de 130 cp nu cred ca il faci.. |
Quote:
astea sunt valabile pt europa citeste pe un site din sua |
Prietene nu gasesc..dar gandeste-te logic..o masina de 173 cp 4x4 de aproape 2t face suta mai repde decat un GTI de 200 cp DSG sau decat orice masina..Eu zic ca ai sub 12 ani sau nu ai condus in viata ta o masina..fara suparare..eu bag mana in foc ca masina ta nu face in mai putin de 10 s 0-100..si cu asta basta..Si motorul de 2.7 V6 de pe Hyndai e unul din cele mai prosate motoare v6..Nu mai visa la X5 sau ce ai mai zis tu acolo..
|
tucsonu ala mai jos de 8 nu scoate! .. ma bag eu la o linie cu rahatu meu de astra 1.7 dti cu v6 de la tucson ;)
|
si 8 daca ar scoate ar fii bine dar ma indoiesc?!!!!!!!!!!!!!!!
|
sunteti nebuni?? cum sa scoata 8 daca el scoate 10 s 0-100 clar..?? si dupa suta e ca un cal mort.. am condus domnule "GRIG" tacsan cu chicdaun si e o mortaciune.. ori ai fost ironic pana acum cu noi si e totul o mare caterinca pt ca te plictiseai.. ori tu vbesti serios si atunci pun la indoiala capacitatea ta de discernamant... Repet tucsonu ala e si el "acolo sa fie" pe cand x5 .. nici macar din bun simt nu as putea compara cele 2 masini.. cat despre motorizare o repet.. x5 dizal nu sufera comparatie cu tucsonu cu "chicdaun".. deci trage si tu concluziile.. oricum pare un mare bullshit thread-ul asta.. o mare bataie de joc.. tu cred ca te plictisesti sincer..
|
ala e nebun??? cum sa scoata un tucson vreodata 6,3???? dak ala face suta in 6,3 secunde ii dau toate maisnile mele ...!! aia este o mare aberatie kre a scoso....nujt de unde....sau poate a visat el ca scoate 6.3 secunde....scz omule...dar gandeste inainte sa scrii ceva sincer....
|
grig am mai citit ceva care mi`a scapat...frate aberezi mult de toot....am o intrebare ai permis?? stii cumva cum arata ala? e o chestie mik dreptunghilara....aberezi mult de toot...lasa`ne tata
|
Quote:
Are un tip tare la mine-n cartier un tucson din asta V6 tot adus din america (are inca numere de California pe el) si mi-a zis omu ca are tot asa optiunea de kickdown si frate l-am vazut cum tasneste de la semafor de langa toti ca o racheta. Omu mi-a zis ca el a si cipuito si acum scoate cam 4.9 sec pana la suta, deci fara cip io zic ca 6.3 e ok, probabil si mai putin daca pleci bine cu kickdownu. SInguru care l-a facut a fost unu cu un Ferrari din asta ultimu tip frate dar au fost apropiati oricum. |
Quote:
|
Quote:
|
mai eu nu mai incerc sa va conving de nimic ca este inutil...cat despre permis...incerc sa trec peste ironia voastra. da, am permis, de prin 95 si desigur am si c, si e si am mai condus si eu cate putin prin parcarile din NY ca pe acolo mi-am petrecut copilaria...dar toate astea chiar nu au importanta. ignorati mesajul meu si acceptati scuzele prezentate.
eu raman la ideea mea din pacate si indraznesc sa nu mi-o schimb. |
da maa asha e.....si eu knd eram mik kopiiil....visam k lastunu bunicii mele sa nu poata fi intrecut dekt de un ferrari.....:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning