![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
Foarte frumoasa a iesit vopseaua.Felicitari.
|
Orgasm vopseaua.
Bafta in continuare. |
Quote:
cand o aduci in oras vreau si eu sa o vad ! |
Foarte tare frate ce pot sa mai zic....deabia astept sa o vad pe strazile din braila:lol: Bravo inca odata, spor la treaba:)
|
astazi am avut ocazia sa o vad !:D
am pus mina pe toate piesele pe care le-am vazut ca alta ocazie nu cred k o sa mai am ,discurile de frana sunt cat rotile mele de la volvo ,interiorul este impecabil ,espamentul nu am cuvinte ,nici intr-un magazin de tuning nu vezi atatea piese ,a uitam jantele aurii bestiale ,vopseaua este ca de fabrica ,sau un pic mai bine ,fara defect,luciu in profunzime ,superba ! dany stie ce face ! am avut o zi fericita ! |
Frumoasa alegere a culorii, acum obosit cand am vazut poza am crezut ca e un Sky initial din cauza ei :)
Multa bafta, Octav |
10 Attachment(s)
enjoy
|
Profi lucrat, treaba buna.
|
Cam la ce CP se doreste sa se ajunga?
|
Quote:
Quote:
Treaba buna dar nu a aparut inca turbina si treaba se cam opreste aici cu motorul. Speram ca saptamana viitoare sa isi faca aparitia apoi rodaj pe banc/Motec si soft sa potem incheia capitolul motor. CP ... cat mai multi ... maxim am spus :D |
O intrebare strict tehnica.....
Daca sa facut porting de ce nu sau pus supape ''oversized''? |
Pentru ca nu este nevoie de ele.
Axele / arcurile supape / retainere si rocker arm stoppers + porting ul facut sunt suficiente pentru chiulasa noastra. |
5 Attachment(s)
Insonorizarea este aproape gata :
|
va avea si vreun sistem audio profi?
|
Va avea un sistem audio decent zic eu pentru auditia personala:
Head unit 2 DIN (DVD MP3 player) 4 x boxe interior 6" (pe pozitiile originale) Subwoofer 12" 2 x statie amplificare (una ptr woofer si alta pentru speakerele din interior) Condensator 1.5F |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning