![]() |
Re: Club astra bertone
da da ai avut sine poti da sfaturi :D de exemplu mie cum sai urc puterea 2000 T stock blow-off si atat :D ce sai mai fac?si totusi nu miati raspuns care vine la baia mare???eu ma duc ne vedem pe akol ;)
|
DECI NE MAI INTALNIM SAU NU ......K AM VAZUT 1 MIL de BERTONE PRIN BUCURESTI
|
1 mil ??
Unde le tot vedeti ? Din fericire nu a devenit inca o masina chiar atat de comuna. Sper sa nici nu devina. |
Fara nici un misto dc stai 1 zi pe MIHAI BRAVU ai sa vezi cate trek ....am zis si eu 1 mil asa vorba vine ...dar au aparut uite si aici pe forum sunt cativa cu ele
|
Acum 2 luni, dupa niste statistici facute de un coleg de pe un alt forum care lucreaza la politie, in romania erau 51 de Opel Astra Coupe Bertone ...
|
Quote:
|
Acum multe sunt in tranzit, adik nu sunt inmatriculate pe RO sau urmeaza sa ...
Eu vorbeam strict de coupe, cabrio nu ma intereseaza! |
Eu am vazut si mult coupe uri ..daia zik adevarat multe cu numere de afara dar conteaza k sunt
|
Naspa. Pana acum era o masina rara. Sper sa nu devina chiar comuna ca isi pierde din farmec. 51 in toata tara nu insemna prea mult ca era totusi toata tara, dar acum asa e ca sunt mai multe.
|
stiiti cumva de unde pot sami iau si eu o grila fatza...fara emblema opel ?? k numi place delok delok ...
|
Uita-te in sectiunea bazar. Cei pe care ii stiu eu ca si-au schimbat grila, si-au luat Irmscher. Gasesti acolo oferte ale celor care aduc componente Irmscher.
|
MAM uitat si mai nimik :( dami un post dc gasesti ceva
|
Ti-am dat pm.
|
vreau sami schimb finala!ce recomandati??:D
|
1 Attachment(s)
Eu am o finala Remus de care sunt f multumit. Arata cam asa:
Este pusa bucata aia de inox deasupra pentru ca a crapat spoilerul de la vibratii. Toba a fost pusa prea aproape de spoiler. Mai jos nici nu prea aveau cum s-o puna ca e destul de mare si mai ating si asa cu ea uneori. Mie chiar imi place bucata aia de inox de acolo. Arata mai deosebit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning