Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

kreasta_style 23-01-11 13:53

Re: Dacia MRU revine

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4012500)
Ce ai tu sub masina sunt niste placute cu leduri pentru reclame luminoase.
Bafta ;)

din cate stiu pe reclame luminoase se pun neoane....sau leduri(fiind mai scumpe dar leduri mult mai mari)......am lucrat in domeniu.......bafta:D

PDV_1989 23-01-11 19:34

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4012843)
din cate stiu pe reclame luminoase se pun neoane....sau leduri(fiind mai scumpe dar leduri mult mai mari)......am lucrat in domeniu.......bafta:D

Ti-am zis pentru ca stiu de la cine a luat ledurile :-)

kreasta_style 23-01-11 21:46

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4013863)
Ti-am zis pentru ca stiu de la cine a luat ledurile :-)

da....asha o fii...eu cand m am uitat la ele seamana cu cele din targ care se pun la interior la picioare.....

PDV_1989 24-01-11 15:58

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4014297)
da....asha o fii...eu cand m am uitat la ele seamana cu cele din targ care se pun la interior la picioare.....

Sunt total diferite. Cele din targ sunt siliconice iar cele de pe masina sunt 2-3 leduri pe o placuta din plastic care are un fel de protectie pentru led.

kreasta_style 25-01-11 15:43

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4016262)
Sunt total diferite. Cele din targ sunt siliconice iar cele de pe masina sunt 2-3 leduri pe o placuta din plastic care are un fel de protectie pentru led.

ideea e sa i zici lui sonny de unde poate sa si ia si el pentru al lui ursuletz:-P

Sonny™ 25-01-11 17:02

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4019539)
ideea e sa i zici lui sonny de unde poate sa si ia si el pentru al lui ursuletz:-P

glumeam ma nebunule...nu cred ca i.ar sta bine :twisted:

Tweety_rzw 04-02-11 01:26

E pliiiin forumul de invidiosi kreasta nu ii lua in seama,e dacie,se poate defecta orice ca la orice alta masina !

Ma bucur ca masina e pe maini ok ,sper sa ai grija de ea pe jumatate cat a avut Marius !

O masina care intoarce multe capete ;) !

kreasta_style 04-02-11 03:34

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4050958)
E pliiiin forumul de invidiosi kreasta nu ii lua in seama,e dacie,se poate defecta orice ca la orice alta masina !

Ma bucur ca masina e pe maini ok ,sper sa ai grija de ea pe jumatate cat a avut Marius !

O masina care intoarce multe capete ;) !

ms frumos...dap o sa am grija de ea:D....de abia astept sa vina caldura sa ies cu ea si sa i mai fac ce mai de facut:D...

Sonny™ 04-02-11 05:05

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4051021)
ms frumos...dap o sa am grija de ea:D....de abia astept sa vina caldura sa ies cu ea si sa i mai fac ce mai de facut:D...

asa sa faci;)

kreasta_style 13-02-11 19:12

7 Attachment(s)
astazi i am dat jos carburatorul pentru a fii curatat,iar dupa aceea s ar putea sa schimb delcoul sa vedem dak mai e bun sau nu.......cateva poze cu carburatorul......si cateva cu masinutza:D.......

BrandyMPX 13-02-11 19:23

Il bagi in masina de spalat de langa(sau ce este:?:) sa il cureti :p ... glumeam ... se vede ca are nevoie de un tratament mai special ...

kreasta_style 13-02-11 19:31

Quote:

Originally Posted by BrandyMPX (Post 4081661)
Il bagi in masina de spalat de langa(sau ce este:?:) sa il cureti :p ... glumeam ... se vede ca are nevoie de un tratament mai special ...

:)))))da in masina de spalat e o ideee....nu carburatorul e dus la un atelier la un mosulica....care stie el ce face akolo......

BrandyMPX 13-02-11 19:33

Meticulos ;)

Thomas Everywhere 13-02-11 19:37

carburatorul e monocorp nu? dar mi se pare altfel fata de al meu de pe masina. Frumoasa rau dacia ta, Muscle car!!

kreasta_style 13-02-11 19:48

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4081728)
carburatorul e monocorp nu? dar mi se pare altfel fata de al meu de pe masina. Frumoasa rau dacia ta, Muscle car!!

da e monocorp....am avut dublucorp pe ea si imi facea numai figuri.....ms frumos....si daciutza ta e frumoasa:D....

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning