![]() |
Re: Ateliere de Tzepari unde sa nu va duceti masina!!!
Florin om de asta care lucra acas am si eu unu,un TEPAR....si asta putin spus,mai exact un EXCROC
mi-a luat banii pentru vopsit,a dat masina mai departe la un atelier si acolo tot eu a trebuit sa platesc sa nu mai zic faptul ca am dus o gramada de piese ce trebuiau schimbate(bucse telescop,burdufe planetara,disc,rulement si etc)si nimic... omu se numeste Andrei,alias Bika...stie atat de frumos sa minta si sa abureasca de numa |
din Ghiroda?
|
aproape de ghiroda...sta fata in fata cu hotel Tresior,in Crisan
pe Bobalna parca oricum deja atras in teapa cel putin 5 oameni si destul de serios,unu si acum mai are masina la el dar fara motor:))(de 1an si ceva tot repara cica la el) |
Quote:
|
putin spus....dar din asta isi face el existenta pana da de unu la car enu ii pasa de libertate si il macelareste
|
Quote:
Il cheama Andy/Andrey/Grasu (poate mai are si alte porecle) si din cate stiu, a fraierit juma' de TM. Se da mare mecanic, dar e TZEPAR adevarat. Cica face si curse cu masini... Iata nr de tel a lui : 0788.206.420 ; 0720.706.611 - asta in caz k aveti treaba cu el, si vreti sa fiti sigur k vb de aceeasi persoana. Bafta |
Quote:
se mai da pe la raliuri,umflatu dracului treaba era ca nu stiam cu cine am de a face,si cand mi-am dat seama deja eram cam in gaura la mine pur si simplu trebuia sa faca o lucrare la masina si m-am trezit cu masina intru-n service....normal ca aia nu mi-au dat masina pana nu achitam treburiile acolo,+ ca eu am dat banii pentru asta inainte deci am platit de 2x ori + am o gramada de piese la el.. in fine,o sa ajunga pe mana noastra cumva candva si mai is 3-4pers pe care ii stiu in aceas situatie |
Quote:
de la aceeasi persoana am luat si eu teapa. il cheama andrei andy tiberiu si sta pe strada bobalna. mai are si numarul mde telefon 0769.594.000 daca nu ma insel are cel putin un copil... o fetita.... |
oooo da...se pare ca si aici pe forum suntem cativa
oricum ii clar nu iinici o confuzie sau eu stiu,ala ii omu,excrocu din cate am mai spus-o eu am scapat de cat ok ca am mai recuperat prin diferite chestii cate ceva,dar mai am si va trebui sa mai fac ceva dar na... este unu si mai grav cu o astra F sta masina acolo mai bine de 1an cu promisiuni ca pune turbo si eu stiu ce modificari(dar el habar nu are sa dea jos o bara spate de golf 2...)iar masina acum ii pe butuci acolo si lipsesc muuulte chesti de pe masinuta,+ motorul ii dat jos(asta in cazul daca mai este,nu cumva sa fie vandut..) in fine,ajunge incet incet pe mana fiecaruia |
vad ca il cunosc multi.
si-a facut multe cunostinte, e popular, tare de treaba omu' :) |
vad ca esti vecin cu el ...
|
relativ :D
|
EXCROCU?????cuvinte noi p'aci....
poate escroc=sarlatan=pungas....eXcroc e ceva pe sossyneza,tare limba asta soosyneza..... |
Quote:
dar bine ca ai un dictionar,data viitoare daca nu stiu ceva te sun poate la lamuresti prin dialect corect ala moldo mersi mult |
Dar un service bun ptr testare VW Golf 4 imi poate recomanda cineva? As vrea sa imi iau un golf si omu' zice ca otul e luna si bec, ca functioneaza tot, dar eu tot il duc la service. As vrea sa verifice cu VAG COM, si sa se uite la motor si sub masina.. Astept raspunsuri. (e cam urgent ... pana la sfarsitul saptamanii)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning