![]() |
Re: Dacia 1100--
Quote:
|
da bre tanase, si pozele s-au pus singure pe filehost, nu? :)))
viteza maxima constructiva e 133, asa ca n-am nimerit-o nici unu te-ai suparat ca si-a dat lumea seama ca ala nu e vitezometru masinii tale? hai mai posteaza ca a inceput sa-mi placa :))))))))) |
1 Attachment(s)
Quote:
La masinuta asta se putea da si peste cap vitezometru, va asigur. |
Quote:
|
Quote:
|
Fratzilor deci mor de ras aicea in fatza calculatorului tanase este de nota 10..........mai uimeste-ne cu ceva despre blolidul tau feroce,furia ta rosie....dak vrei am un prieten care are dacia 1100 bi-turbo,dak te tenteaza spune-mi si itzi dau nr lui de tel sa vorbitzi,poate itzi pui si tu pe masina ta
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Acum cateva sapt am incercat sa il conving ca dacia 1100s nu are cum sa prinda "peste 170km/h" si tanase mi-a sarit in cap si mi-a zis ca sunt un total necunoscator auto sau ceva de genul asta! Dar hai sa ii mai dam si lui ceva aer ca saracu om primeste ghiulele din stanga si din dreapta. Iar dak vine cu o BOMBA...poate ca o spune ca e indragostit de masina sa....mai sunt persoane care mor dupa masina lor asa de mult ca uita de ce e instare..Dupa cum vad evita orice intalnire cu voi dar poate omu chiar nu are timp.
Hai Tanase...TE ROG zi ceva care sa arate ca am dreptate |
Cata tm te asigur ca nu esti singurul care rade de prostia altora.Iar ptr tine Sam eu zic ca esti cam bolnav.Ti-am mai spus nu mai posta off topic.Asta e valabil si ptr tine Mihu.Acum chiar ca nu mai inteleg s-a mutat forumul dacia 1100 pe forumul 4 tuning?Scrieti fratilor pe forumul vostru!Eu unul nu am auzit nimic de tuning de la moderatorii forumului dacia 1100(sam,mihu....si ...sportivu) care-si dau atata importanta.Numai amenintari si infantilisme.Apropo am zis ca dacia 1100 prinde 140 la ora dar nu m-am referit strict la masina mea;aia e o poza de pe file host care am gasit-o.Nick name 13 eu zic sa nu mai spui prostiii :ai zis mai demult ca dacia ta 1100 S(desi n-am vazut nici o poza cu ea) prinde max 110 la ora, ti-am demonstrat ca o dacia oarecare 1100 prinde 140,asa ca lasa vrajeala asta ieftina.
|
Uitasem ceva:tot ma bateau la cap cei de pe forumul dacia 1100 sa ne intalnim mai multi cu masinile sa mergem undeva.Bineinteles ca toate intalnirile au fost un fiasco din punct de vedere al organizarii.Sute de km facuti aiurea(azi plecai si maine te intorceai).La fiecare evniment de acest fel participau cateva dacii 1100 3-5 masini max, restul dacia 1300.La fel s-a intamplat si la Pitesti anul curent pe 9 septembrie, marea parada dacia 1100 care nici n-a fost televizata, doar 6 dacii 1100 si ceva 1300.Bolnav sa fii ca sa faci 260 km dus-intors pana la Pitesti ca sa-ti expui masina 20 de minute in cine stie ce locatie.Eu unul preferam sa merg la munte dus intors si eram mai castigat, ca asa la Pitesti '' la marele eveniment'' nu prea se inghesuia lumea. Oricum asta e parerea mea. :D :D :D :D :D :D :D :D
Daca ar fi ceva organizat cateva zeci de masini as participa cu placere;asa ptr cateva masini nici nu merita sa scot din garaj o asemenea masina.Cu organizare bine pusa la punct, traseu, conditii cazare,peisaj parca ar mai merge sa iesi la plimbare. |
mda totusi ati putea sa nu va mai certati ?? mie unul imi plac masinutele voastre si sincer nu am avut ocazia sa vad una calumea si chiar imi doresc dar cand vad cum va certati imi pierd tot interesul
bafta in continuare :D |
Quote:
|
uncle sam si astia... voi sunteti ......... aia de pe daciaclub??? aia cu fitze multe si juma de neuron??? sa'l salutati pe driver x sau cum draq ii zice... sa-i spuneti ca merg la cluj... si iau si niste vaselina, sa intre mai usor :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Tanase, nu ne mai critica atat, intalnirea de pe 9 septembrie a fost anul asta, a fost a doua intalnire nationala dacia 1100 organizata de Retromobil Club Romania , prima fiind la siab 2005 unde au fost o gramada de masini (asa ca nu mai vorbi)
Si apropo de 1300, care e problema? e surioara mai tanara a daciei 1100 (renault8) tin sa te anunt ca in toamna asta la intalnire a venit si Renault 12 Gordini, al lui nea Nicu Iordache.... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning