![]() |
Re: Provocari
dupa cum vezi ai plecat o data cu mine! nu ai pierdut startul! doar k u probabil credeai k o sa imi dai cel putin o masina pe plecare! :-P
poate nu stiai k si kadetul poate pleca f bine chiar cu tractiune fata! |
auuu nu ma lua asa .. da ti am zis imediat dupa cursa sa ne dam pe bani . ai zis da iar apoi nu ai mai venit nu te am vazut nici pe aeroport k io m am dat acolo pana au plecat toti iar de nr de tel nici vb poate i l dat alcuiva asa k fara deastea... m ai intrecut nu am zis k nu io zic sa ne dam ce zici?
|
Quote:
si pe aeroport nu am venit k am crezut k e vrajeala si mam mai dat acolo dupa ce a plecat lumea |
va rog continuati-va dicutiile pe messenger sau pe privat, nu transformati topicul in chat
chiar daca este un topic de provocari, sa nu se inteleaga gresit ideea.. se lanseaza provocarea de catre cineva, celalalt accepta sau nu, iar detaliile se stabilesc in privat ( asa ar fi indicat)...apoi daca vor , pot pune rezultatele orice oftopic va fi sters |
ok pai io vin maine la ploiesti ce zici esti?
|
Quote:
|
provoc masini pana la 350 de cai..cineva interesat?
|
Stiu eu pe cineva...doar ca spune ca ar avea mai mult de-atat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Strangeti cateva masini si sunati-ne, faceti o plimbare si facem o treaba frumoasa aici la noi. Vorbesc cu Dragos, sau lasati pe privat un nr de telefon si spuneti de unde sunteti. Eventual un id de mess ca sa aranjam ceva frumos. |
Quote:
|
frumos film ,bravo bas-ule ,xe rullz.ne auzim......;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ramane sa vb cu baietzii din buzau sa fim mai multi sa facem ceva bz vs ph si atunci vin si eu de la brasov! poate vine porsche pt mom si atunci chiar k iese iures! apropos de comentariile din film .... eu am 150cp ( dar nu ai copite, ci patine:-P ) si LIV am inteles k e bine intepat undeva pe la 200cp :rolleyes2 ramane de vazut dak mai stiu caii mei sa patineze |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning