![]() |
Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63
Nu are rost ..audi nu prea are nume ca sa se compare cu bmw si mertz ( desi e o masina superba ) ..deci automat cade pe 3 ..lupta se da intre mertz si bmw ..eu am ales BMW .. :D:D
|
Multa lume e cam satula de Mercedesuri cum a spus XelleX mai devreme! Cat despre BMW este o masina extrem de bine realizata dar care din pacate cade pe mana oamenilor gresiti! Poti sa interzici cuiva sa nu isi ia o anume marca? Iar Audi este o masina de care multa lume considera ca "merge calcata in picioare" dar veti ramane surprinsi de performantze..e numai S6 nu RS!! Ca design lumea se plange ca masinile iau forme ciudate de "buline" dar chiar ca fan BMW spun ca Audi a inceput sa scoata masini foarte estetice in ultimii 5-6 ani! Dar acum depinde de fiecare individ! Dar eu nu as compara S6 cu BMW M5! Poate un RS4 cu M5 si S6 cu 760iL Asta este perceptia mea!
|
Scuzati off topicu da mihaimicron asta de 2 zile vorbeste numa imbecilitati! Are cineva o cheie de 14 sa il regleze un pic?
|
Quote:
la 17 anisori ... numai bimmer si metz ai in cap ... ;) S6 cade automat pe 3 pt ca nu are ce cauta dpdv al performantelor in comparatia asta .... viitorul rs6 in schimb ... :shock: |
sfw nu stiu de ce te agiti....... la cati pusti corditi cocalari au aparut... care habar n au ce e ala un audi s2 nici macar nu stiu cm arata ca sa nu mai zic de rs2.... sau primu rs4:) ff multi cunosccatori pe forum , cu pution timp inainte eram scarbit,,, acum nici macar atat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bn domnu` stie tot ..ar trebui sa nu mai intre nimeni pe forum (17-18-19 ani) pt ca sunt automat nepriceputi ..tu te-ai nascut deja invatzat ..ce sa mai zic asta e eu nam avut norocu ..si nu uita odata ai avut si tu 18 ani ..treuie sa invetzi in viata de la fiecare cate ceva ..[ps: pusti corditi coalari - vad ca la 22 de ani nici minte sa vb frumos nu prea ai ]:oops: :oops: |
Quote:
|
Quote:
vezi ca Alexutzzz are 16 ani, eu am 22 ani ... te-ai uitat gresit la varsta ;) El nu a criticat faptul ca ai 17 ani, pt ca e chiar mai tanar ca tine, si e f normal sa postezi aici indiferent de varsta, dar cei mai "tinerei" au de obicei o astfel de gandire ... vad bmw si gata ... cel mai tare ... Quote:
Nu marca conteaza, ci motorul ... ;) Si eu sunt tanar, si zic ca destul de nelinistit in ale condusului, si ... imi plac si mie masinile agresive ... dar nu cred ca masina mea ... desi e un banal audi, nu e la fel de sportiv, sau chiar mult mai sportiv ca diverse tipuri de bmw (adik diverse modele si motorizari) Iar de masina lui AR33COP ... nu mai zic nimic :twisted: |
1 Attachment(s)
audi rulllzzz :D
|
Quote:
|
BMW the best
|
eh...oleaca :D:D:D