![]() |
Re: E36 - Inca un proiect NWA e36 coupe 325i
Quote:
Zi-mi te rog la ce pret ai luat suportul de lumini de la plafoniera?probabil pe viitor am sa caut sa-mi pun la fel. |
Quote:
|
Quote:
Ms mult sef. |
domnu', nu cumva vinzi suportul al doilea de pahare???caobserv ca sunt doua in poza ta,si demult imi face unul cu ochiul...
spor la aranjat, in rest...la cat te-au ajuns smd-urile de interior?? |
sa jurat pe 100cp ca nu vinde niciun suport.
|
Quote:
Quote:
|
Cu clima ai rezolvat ceva?
|
de unde ai luat prinderile acelea pentru fetele de usi? Am cautat si eu o gramada dar am gasit alte modele care nu prea veneau bine.
Si ca tot am vazut suspensia ce sa zic eu am tatehnik de anul trecut si e ok pana acum cat despre coborat cu siguranta o sa ti-o coboare cat vrei tu in special pe fata |
salut.... suporturile de pahare merg in consola cu cotiera sau fara ?
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am lasat masina azi la poarta mecanicului,in treapta 1 dupa 4500-5000 rpm are ceva sunet ciudat,nu stiu daca e flansa cardanica sau grupul..sau cine stie ce isi arata batranetea..
|
clima mai are si niste valve(2 mai exact, dar sunt corp comun)....pe undeva prin partea dreapta a motorului, si in spate, spre parbriz, care se pot bloca si degeaba umpli daca nu declanseaza alea. a desfacut un prieten chestiile alea pe un 320, ne-am bagat nasul in ele si le-am blocat deschise...baga frig de inghetai(dar nu mai baga cald) . verifica-le si pe alea inainte sa schimbi compresorul .
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
in sfarsit am reusit si sa montez si serpisorii..parca e mai aerisit motorul,sufla mai bine, mi se pare ca e mai vulcanica,nu pot sa imi dau seama ca mergea si inainte bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning