Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/210078-inmatricularea-bulgaria-pro-contra.html)

rover_cabrio 24-09-10 18:07

Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA

PRIETENI , joi a fost BATAIE la inmatriculari , din 4 masini amr eusit DOAR 2 sa bag JOI si inca 2 azi VINERI mi sau eliberat numerele , erau peste 250 de masini la RAR , stateau la rand INAFARA CURTII NU ERA loc sa arunci un muc de tigara !

au fost 5 masini din SIBIU venite + alte din toate colturile !!

INMATRICULEZ si auto cu volan dreapta ANGLIA chiar azi am terminat un ford tranzit basculant cu VOLAN DREAPTA !!!

B-14-BYE 24-09-10 18:59

caut ceva mai ieftin.. maxim 500e cu tot cu transport etc

hiena 25-09-10 10:00

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 3680945)
caut ceva mai ieftin.. maxim 500e cu tot cu transport etc

ce e ieftin nu e neapărat şi bun ! ai grijă..majoritatea după ce îţi înregistrează maşina, fac contract de vânzare-cumpărare şi se scad de la financiar, practic maşina rămâne în aer..doar la poliţie !

ZaNe94 25-09-10 11:48

totusi e legal sa bagi o masina cu volan pe dreapta la ei? si sa umbli cu ea la noi

hiena 25-09-10 14:53

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3682096)
totusi e legal sa bagi o masina cu volan pe dreapta la ei? si sa umbli cu ea la noi

de ce să nu fie legal? dacă înregistrezi maşina cu volan pe dreapta la noi şi circuli cu ea în Italia, încalci vreo lege?

kidu2006 25-09-10 19:19

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3682096)

Legal este,neobisnuit a fost

comishel 26-09-10 10:31

Quote:

Originally Posted by hiena (Post 3675201)
eu cu BG mă ocup de 3 ani de zile şi nu au fost niciodată probleme !

puteţi citi aici găsiţi răspuns la toate întrebările !

PS: nu poate să vă ia banca nici o maşină ! ca să girezi cu o maşină la bancă,trebuie să aibă casco,maşina trebuie să meargă la ei să o evalueze şi cartea maşinii rămâne la bancă pe perioada împrumutului

dacă aveţi nelămuriri, eu pot să vă ajut!

astept un semn cu acel hummer,ti-am trimis si mesaj cu datele masinii.....

s1hastru 28-09-10 23:28

Salut.O intrebare..nu e pe subiect..dar sunt in disperata cautare de niste raspunsuri.
Am adus o masina din spania cu acte in regula itp si asigurare, masina nefiind radiata din spania.N-am vrut sa o inmatriculez pe romania ci sa circul cu numerele de spania si sa-mi mentin actele de spania.Problema e ca dupa ce mi-a expirat asigurarea de spania, mi-am scos un set de numere rosii in ro si politistul de la inmatriculari mi-a pus o stampila pe certificatul de spania.Ce semnificatie are?Sunt obligat sa o inmatriculez pe Romania?Sau ii pot pune la loc numerele de spania daca e totul in regula cu actele(itp/asigurare/impozit in spania platit).Astept un raspuns va rog.Thanks

hellker 29-09-10 23:29

din moment ce ai stampila de numere rosii nu mai ai dreptul sa circuli cu numerele de spania...

hiena 30-09-10 08:39

Quote:

Originally Posted by hellker (Post 3692229)
din moment ce ai stampila de numere rosii nu mai ai dreptul sa circuli cu numerele de spania...

tinere, eşti pe lângă subiect !

hiena 30-09-10 08:40

Quote:

Originally Posted by s1hastru (Post 3689917)
Salut.O intrebare..nu e pe subiect..dar sunt in disperata cautare de niste raspunsuri.
Am adus o masina din spania cu acte in regula itp si asigurare, masina nefiind radiata din spania.N-am vrut sa o inmatriculez pe romania ci sa circul cu numerele de spania si sa-mi mentin actele de spania.Problema e ca dupa ce mi-a expirat asigurarea de spania, mi-am scos un set de numere rosii in ro si politistul de la inmatriculari mi-a pus o stampila pe certificatul de spania.Ce semnificatie are?Sunt obligat sa o inmatriculez pe Romania?Sau ii pot pune la loc numerele de spania daca e totul in regula cu actele(itp/asigurare/impozit in spania platit).Astept un raspuns va rog.Thanks

poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !

de ex dacă pleci cu maşina în Germania şi stai acolo 2-3-4 luni,poţi să îţi iei numere provizorii pe motiv că îţi expiră asigurarea şi nu o poţi face deoarece nu eşti în Spania, deci poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !

hiena 30-09-10 08:41

Quote:

Originally Posted by comishel (Post 3683575)
astept un semn cu acel hummer,ti-am trimis si mesaj cu datele masinii.....

ai PM!

aleks 30-09-10 08:43

Nu poţi înmatricula maşina în România până nu o radiezi din Spania.
Pentru că tu nu ai radiat-o, orice ştampile ţi-ar pune autorităţile române, ele nu-ţi pot anula în niciun fel înmatricularea spaniolă, ar încălca principiile de drept internaţionale şi comunitare.

alex.panciu 30-09-10 11:50

Quote:

Originally Posted by hiena (Post 3692583)
poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !

de ex dacă pleci cu maşina în Germania şi stai acolo 2-3-4 luni,poţi să îţi iei numere provizorii pe motiv că îţi expiră asigurarea şi nu o poţi face deoarece nu eşti în Spania, deci poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă !

daca te opreste vreun politist si ii vine lui sa verifice seria de caroserie o sa apara cu numere rosii,iar daca ai numerele de spania pe masina te-ai ars.....dosar penal.garantat am vazut cu ochii mei.....iar asigurare daca iti expira poti sa faci in orice tara din uniunea europeana,nu e nevoie sa iei nr.rosii.......decat daca expira i.t.p-ul,ala nu poate fii facut legal decat in tara in care este inmatriculata masina.

s1hastru 30-09-10 20:06

Ce asigurare sa`mi fac eu pe numere de spania in romania ? Am auzit ca se fac pe o luna sau nush cat..dar sunt scumpe tare.
Deci daca am asigurare/itp/impozit platit tot ..pot sa circul cu numerele de spania in continuare in ciuda stampilei de pe certificat?Sau imi iau astia masina ?:))

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning