![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
PRIETENI , joi a fost BATAIE la inmatriculari , din 4 masini amr eusit DOAR 2 sa bag JOI si inca 2 azi VINERI mi sau eliberat numerele , erau peste 250 de masini la RAR , stateau la rand INAFARA CURTII NU ERA loc sa arunci un muc de tigara !
au fost 5 masini din SIBIU venite + alte din toate colturile !! INMATRICULEZ si auto cu volan dreapta ANGLIA chiar azi am terminat un ford tranzit basculant cu VOLAN DREAPTA !!! |
caut ceva mai ieftin.. maxim 500e cu tot cu transport etc
|
Quote:
|
totusi e legal sa bagi o masina cu volan pe dreapta la ei? si sa umbli cu ea la noi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.O intrebare..nu e pe subiect..dar sunt in disperata cautare de niste raspunsuri.
Am adus o masina din spania cu acte in regula itp si asigurare, masina nefiind radiata din spania.N-am vrut sa o inmatriculez pe romania ci sa circul cu numerele de spania si sa-mi mentin actele de spania.Problema e ca dupa ce mi-a expirat asigurarea de spania, mi-am scos un set de numere rosii in ro si politistul de la inmatriculari mi-a pus o stampila pe certificatul de spania.Ce semnificatie are?Sunt obligat sa o inmatriculez pe Romania?Sau ii pot pune la loc numerele de spania daca e totul in regula cu actele(itp/asigurare/impozit in spania platit).Astept un raspuns va rog.Thanks |
din moment ce ai stampila de numere rosii nu mai ai dreptul sa circuli cu numerele de spania...
|
Quote:
|
Quote:
de ex dacă pleci cu maşina în Germania şi stai acolo 2-3-4 luni,poţi să îţi iei numere provizorii pe motiv că îţi expiră asigurarea şi nu o poţi face deoarece nu eşti în Spania, deci poţi să circuli cu numerele de Spania fără nici o problemă ! |
Quote:
|
Nu poţi înmatricula maşina în România până nu o radiezi din Spania.
Pentru că tu nu ai radiat-o, orice ştampile ţi-ar pune autorităţile române, ele nu-ţi pot anula în niciun fel înmatricularea spaniolă, ar încălca principiile de drept internaţionale şi comunitare. |
Quote:
|
Ce asigurare sa`mi fac eu pe numere de spania in romania ? Am auzit ca se fac pe o luna sau nush cat..dar sunt scumpe tare.
Deci daca am asigurare/itp/impozit platit tot ..pot sa circul cu numerele de spania in continuare in ciuda stampilei de pe certificat?Sau imi iau astia masina ?:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning