![]() |
Re: Mini-campionat de fotbal intre cluburi
asta kiar nu am inteles-o...
hai sa revenim la subiect... MR are echipa si reconfirma... asteptam detalii ulterioare da' o singura "rugaminte"... sa fie din timp ca sa nu intampinam surprize... ;) merci again |
Va rugasem sa-mi transmiteti si o persoana de contact. Pana acum Vroom si Insomnia nu au reconfirmat prezenta. Deci putin probabil sa se tina in weekendul asta. Daca reusiti sa reconfirmati si sa-mi trimiteti persoanele de contact cu care o sa ma intalnesc ulterior pentru a stabili restul, weekendul viitor vom avea fotbal. :)
Astept PM de la liderii echipelor cu ID de mess sau nr de telefon ca sa putem sa ne intelegem mai bine si sa pot sa-i contactez pentru o intalnire premergatoare campionatului. Mersi! |
4SS si echipa Descultii au transmis, rog si pe ceilalti sa-mi trimita ca sa vobresc cu ei anumite aspecte.
|
Nu trebuie sa va suparati, dar nici sa va fi chemat acolo si sa fim 3 echipe nu ar fi fost ok. Asa ca, mai bine cu putina rabdare si frumos decat pe graba si dezastru. :)
|
ti-am trimis ceea ce ai cerut pe pm ;)
|
puneti in timpul saptaminii de la ora 18 sa zicem . la sfirsitul ei este mai greu sa fie lumea in bucuresti in aceasta perioada. de exemplu miercuri la ora 18 la locul faptei. cine e pentru?
|
la noi este o problema daca se va juca weekend`ul viitor deoarece vreo 2 oameni s`ar putea sa nu poata veni la meci pe motivul plecarii in vacanta ... what we can do ?:rolleyes2
|
Ziua si ora se vor stabili de comun acord cu toti reprezentantii echipelor apoi se va comunica.
|
propun cand regulile sunt gata sa fie anuntat fiecare conducator prin pm.
|
Pai asa va fi, dar data disputarii o vom alege de comun acord.
|
Vrooom Racing reconfirma prezentza, suntem dinnou in bucuresti :)
|
Quote:
la MR cine sta portar? |
pana la urma cand e??? va rog spunetzi pentru ca nu pot sa ii tzin pe totzi in bucuresti si trebuie sa stiu o data
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning