Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Mini-campionat de fotbal intre cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/20975-mini-campionat-fotbal-cluburi.html)

Achim 11-08-06 01:11

Re: Mini-campionat de fotbal intre cluburi

asta kiar nu am inteles-o...

hai sa revenim la subiect... MR are echipa si reconfirma... asteptam detalii ulterioare da' o singura "rugaminte"... sa fie din timp ca sa nu intampinam surprize... ;) merci again

B|shOp-VR6 11-08-06 08:56

Va rugasem sa-mi transmiteti si o persoana de contact. Pana acum Vroom si Insomnia nu au reconfirmat prezenta. Deci putin probabil sa se tina in weekendul asta. Daca reusiti sa reconfirmati si sa-mi trimiteti persoanele de contact cu care o sa ma intalnesc ulterior pentru a stabili restul, weekendul viitor vom avea fotbal. :)

Astept PM de la liderii echipelor cu ID de mess sau nr de telefon ca sa putem sa ne intelegem mai bine si sa pot sa-i contactez pentru o intalnire premergatoare campionatului. Mersi!

B|shOp-VR6 11-08-06 08:59

4SS si echipa Descultii au transmis, rog si pe ceilalti sa-mi trimita ca sa vobresc cu ei anumite aspecte.

B|shOp-VR6 11-08-06 09:00

Nu trebuie sa va suparati, dar nici sa va fi chemat acolo si sa fim 3 echipe nu ar fi fost ok. Asa ca, mai bine cu putina rabdare si frumos decat pe graba si dezastru. :)

Achim 11-08-06 12:15

ti-am trimis ceea ce ai cerut pe pm ;)

bogdan_kwx 11-08-06 12:36

puneti in timpul saptaminii de la ora 18 sa zicem . la sfirsitul ei este mai greu sa fie lumea in bucuresti in aceasta perioada. de exemplu miercuri la ora 18 la locul faptei. cine e pentru?

Bmwaldo 11-08-06 12:37

la noi este o problema daca se va juca weekend`ul viitor deoarece vreo 2 oameni s`ar putea sa nu poata veni la meci pe motivul plecarii in vacanta ... what we can do ?:rolleyes2

B|shOp-VR6 11-08-06 14:21

Ziua si ora se vor stabili de comun acord cu toti reprezentantii echipelor apoi se va comunica.

SEBASTIAN 12-08-06 15:55

propun cand regulile sunt gata sa fie anuntat fiecare conducator prin pm.

B|shOp-VR6 13-08-06 12:22

Pai asa va fi, dar data disputarii o vom alege de comun acord.

<GXZ> 14-08-06 09:07

Vrooom Racing reconfirma prezentza, suntem dinnou in bucuresti :)

bogdan_kwx 15-08-06 08:46

Quote:

Originally Posted by Achim
asta kiar nu am inteles-o...

hai sa revenim la subiect... MR are echipa si reconfirma... asteptam detalii ulterioare da' o singura "rugaminte"... sa fie din timp ca sa nu intampinam surprize... ;) merci again

la MR cine sta portar?

BabyBlue_EVO 15-08-06 15:47

pana la urma cand e??? va rog spunetzi pentru ca nu pot sa ii tzin pe totzi in bucuresti si trebuie sa stiu o data

200SX 15-08-06 16:15

Quote:

Originally Posted by BabyBlue_EVO
pana la urma cand e??? va rog spunetzi pentru ca nu pot sa ii tzin pe totzi in bucuresti si trebuie sa stiu o data

poate punem de-un amical asa pana se strang toti, ca tot discutasem de-un amical cu voi pe teren sintetic.

Achim 15-08-06 18:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx
la MR cine sta portar?

inca nu stim sigur... da' ne e ca dak il desemnam p micutzu pt acest post nu prea mai are nimeni vreo sansa impotriva noastra :p

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning