![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
Inca putin si depaseai sunetul muzicii :D.Felicitari pentru participare si rezultate, multumim pentru purtarea numelui in afara tarii :oops:.
|
Felicitari pentru premiu.
Ps. Urate dar urate gusturi in ale tuningului o au ungurii astia!! |
De unde ai luat man plasticele alea in locul proiectoarelor,ma refer la prizele acelea de aer de langa semnal...sti ce zic..astept reply ms !
|
Cat te-a costat folia pt faruri? Tu ai montat-o? Afecteaza tare vizibilitatea noaptea? Ma poti rezolva si pe mine? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitarile mele. Hai ca incet te faci cunoscut ca lumea. Bafta in continuare :D
|
Quote:
|
Incercam , nu ne lasam asa usor,
|
VAND woofer kicker compVr12,statie kicer ZX300.1,in stare super buna ambele,se pot proba,la o masurare la liber s-a scos 136.7 db,la 50hz,bonus se da toate firele necesare legarii,inclusiv siguranta,motivul vanzarii,vreau ceva cu mult mai tare,pret 750ron neg.,pt detali:0755786033 sau mess:tuning_boy_2006
|
si au sosit si bass-istii aia grei,mii de multumiri lui aty(dia),maine revin cu poze si poate un video micut:D
|
felicitari pentru achizitie asteptam video:P
|
Oooo, noutati, noutati. N-ai zis nimica mestere. Ce-i drept ca si io is cufundat in drepturi de ma ia dracu. De abia astept sa vad ce noutati ai :D (si scuze ca nu te-am putut ajuta cu wooferu:(, ma revansez cu alte ocazii)
|
7 Attachment(s)
am revenit in sfarsit cu niste poze si un video,sper sa se poata vedea:
|
Mestere, tot respectul. Esti cel mai tare de pe Salaj, tu poti zice linistit ca reprezinti Salajul in tuning show-uri. In sfarsit ne facem cunoscuti si noi, aratam ca nu ne lasam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning