![]() |
re: Cielo BH 18 BSV
Singurele chestii care mai sunt necesare.... distantiere de 20mm, evazari, si LOW.... restu poate sa astepte :lol:
|
Re: Cielo BH 18 BSV
6 Attachment(s)
Distantiere nu cred ca am sa pun fiindca nu am dc,si asa sunt iesite cat trebe.Evazari urmeaza...si low neaparat va fi.Pana atunci va arat niste poze de la intalnirea noastra in gasca.Am avut puse jantele neterminate pe spate,doar sa verific anvelopele luate daca nu au ceva..si pt dragul pozelor :d,O sa revin si cu niste filmari.
|
neaparat trebe trantita ca arata urat asa .. :oops:
|
6 Attachment(s)
Azi>Lipsa Ocupatie=Evazari facute cu cricul,acum imi pot baga si 2 degete intre aripa si roata.Jantele au fost date jos,ca nu sunt gata.Tot odata am reconditionat si aripa spate interior exterior,revopsit,rugina indepartata...etc
|
din ce in ce mai bine,
treaba buna LIKE:D |
6 Attachment(s)
Inca cateva poze ...ce`mi plac ft mult:X facute de maestrul Mihai H!
Subliniez inainte sa spuneti cv ca nu am leduri albastre,am leduri smd albe,doar k asa au iesit in poze. |
2 Attachment(s)
Daca tot mi`am dat toba sport jos...totusi sa se auda cv frumos!
|
eu is cu leduri albastre :D acolo pe numar cocalarus..dar le schimb
smd -urile asa ies de obicei in photo ,, indiferent de aparatul utilizat..au o tenta de xenon :-) cum e cu filltru , se aude ceva dif |
2 Attachment(s)
Inteleg,leduri si eu am la nr rosii :)) le schimb si eu cu unele albe.. cv smd`uri.In leg cu filtru astazi l`am pus si am mers oleaka..parca cv urca mai bn`n turatii ,dar de auzit se aude ft frumos.Mai trebe sa`i fac un suport bun si apoi va fi montat.
Astazi... am mai frecat pe o janta..si am cumparat si pasta speciala pt polishat metal.. sa si vazut efectul..dar nu stiu ce sa fac..ca tot nu a iesit cum a vrut eu.Poate stiti vre`unul c am de facut ca sa iasa bine si sa nu se mai vada urmele de la smirghel(prima poza),si sa luceasca,ca nici asta nu prea vrea.Am facut si cu apa multa..dupa cum spunea tutorialul,dar cv nu e bn.Daca nu am sa resesc..voi renunta la polishat si vor fi vopsite total jantele..si vor arata ca noi. |
Foloseste pasta abraziva.
|
Ah..inteleg,deci dau cu ala inainte de pasta pt polsh,acm sa vad unde gasesc.Asa se numeste?? pasta abraziva simplu?
|
1 Attachment(s)
Dupa ce ai terminat cu smilgherul pui pasta abraziva pe bucati mici de carpa. Freci pana cand nu se mai ia nimic pe carpa, aceasta ramanand curata dupa contactul cu janta.
Eu dinasta am folosit. |
Inteleg... mersi mult.. acuma ramane sa caut.
|
3 Attachment(s)
Inca o mica schimbare la masina,tetiere schimbate cu unele de astra F,atentie:cine vrea tetiere de astra F sa stie ca nu potrivesc cu gaurile originale,pentru ca tetierele de astra sunt mai late,e nevoie de mici modificari dar se poate face:)
|
Astazi am pregatit jantele pt vopsit,dar intai vor fi echilibrate verificate sa vedem daca nu cumva bat.Am renuntat la buze polishate,dupa o proba astazi mi`am dat seama ca da mai bine vopsita toata decat cu buza polishata.La polish am renuntat din mai multe motive:mult de lucru,nu au iesit cum vroiam eu,stricam benzina,apoi am decis ca vor fi vopsite total si vor iesi ca noi.Maine cumpar tot ce am nevoie si voi reveni cu poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning