![]() |
Re: vand piese VW
trimite0mi un msg aici pm si o sa o trimit
|
multe piese
|
mai sunt cateva piese
|
se adauga un carlig golf 3
|
-pt golf 2: -electromotor
-pt golf 3: -volan de piele sport marca RAID f micutz impecabil -butuc volan sport marca MOMO merge pe mai multe masini inclusiv golf 3 -tamburi spate completi de la fuzeta la maieu -masca fata -bord fara turometru(are ceas in loc de turometru) -cabluri frana de mana aproape noi -caseta de directie cu bielete in stare ireprosabila -macarale geamuri pt 2 usi -volan 2 spite -emblema gti masca fata -maneta stergatoare -bloc sigurante-relee (cutia cu sigurante) -motoras geam electric partea stanga -triple jumate negre jumate rosii -triple stock pt polo94(6n cred) -masca consola centrala pt golf 4: -far dreapta -altele -orice piesa lancia kappa -bord audi 80 an 1983(ceasuri) -ceasuri opel kadett -volan kadett - cielo -far stanga renault kangoo -bara fata renault kangoo se adauga un carlig remorcare golf 3 iar pretul la acest carlig e f f f negocciabil k ma incurca in casa |
upppp
|
upppppppp
|
o oferta pentru faruri si bara fata G3 ?
|
imi pare rau dar nu mai am far de g3 si nu am avut niciodata bara fata.
|
Quote:
|
upppppppp
|
uppppppppp
|
-pt golf 2: -electromotor bosh cu interne noi 150 lei
-pt golf 3: -volan de piele sport marca RAID f micutz impecabil 200 lei -butuc volan sport marca MOMO 60 lei -tamburi spate completi de la fuzeta la maieu 50lei/buc -masca fata 60 lei -bord fara turometru(are ceas in loc de turometru) 50 lei -cabluri frana de mana aproape noi 50 lei -caseta de directie cu bielete in stare ireprosabila 120 lei -volan 2 spite 2 bucati 30lei/buc -emblema gti masca fata 60 lei -maneta stergatoare 40 lei -bloc sigurante-relee (cutia cu sigurante) 80 lei -motoras geam electric partea stanga 50 lei -triple jumate negre jumate rosii 100 lei -triple stock 80 lei pt polo94(6n cred) -masca consola centrala 40 lei pt golf 4: -far dreapta 150 lei -altele -orice piesa lancia kappa -bord audi 80 an 1983(ceasuri) 20 lei -volan kadett - cielo 40 lei -far stanga renault kangoo 80 lei -bara fata renault kangoo 80 lei se adauga un carlig remorcare golf 3 iar pretul la acest carlig e f f f negocciabil k ma incurca in casa 300 lei -un set de jante originale GM pe 14,4x100 cu roti de iarna 2 f bune si 2 uzate 120 E ACCEPT SI SCHIMBURI CU DIFERITE PIESE GOLF 3 |
upppppppppp
|
uppppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning