![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
am ras azi...cand am ajuns in13 septembrie..unde ma intalnesc cu colegii :))) (ca plecam cu alta masina la antrenament, nu cu a mea am deschis portbagaju..sa vezi GRILL =)))))) =))))))hahaha=)))))))))))))radeam de ma durea burta :))) abia astept sa pun ROSIILE pe spate =)))) sa vezi ce dau la alea :))) |
hehe, felicitari pentru masina, laso mai usor cu burnurile si bagate la modificari , nu mai arde banii pe benzina:)) hai cu bara de M:X
|
Quote:
eu am alte idei in cap =)))si iti spun sincer ca masina este o panarama pentru mine ,ma distreaza maxim :D:D:D salut si bafta :D |
Quote:
ps:frumusica masina....bafta cu ea |
Quote:
ms frate :D:D:D am sa o fac si mai frumoasa.dar momentan partea mecanica este o prioritate ca e praf pe articulatii :)))) pot sa mor oricand :)) |
imi poti da un pm cu pretzu de achizitie? daca nu e un secret
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ASA ASA DAI FIAR CAUCIUCURILE ALE DRAQ =)))) |
Quote:
|
valores in actiune cum ii place lui in limitare =))))
|
Quote:
|
Bai mariane, vorbeste lumea ca scoti masina pe interval :lol:
|
Quote:
cainii latra ursu merge fratele meu :D:D:D saptamana viitoare,iau caseta de directie cu bielete,iau cutie ca am sincronul rupt la a2...iau arcuri sport p spate,si bucsile necesare masinii :D si cred ca scot masina p interval !!!:) |
dai pana crapa motorul
nu ai pic mila de masina aia eu zic ca prea mult nu te tine eu inteleg ca ii de fun masina si bravo tie daca iti premiti sa faci de astea dar totusi pacat de ea... bafta la ars gume si hai cu modificariile ceva ceva,macar atat sa faci pentru masina |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning