![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
atat ai luat cu loganu ? :???:
pai cum draq ... am mers mai demult cu sasu si i-a dat 200 in cap avand aceeasi motorizare ca si a ta :???: |
Cu loganu in dreapta cu Rusu ptr. cine il cunoaste 185 km/h. Era inca in rodaj !
Personal 185 km/h cu DUba si 4 insi :twisted: |
Era inca in rodaj cine? Rusu sau Loganul ? :lol:
Aaa, si Rusu era treaz??? :lol: |
Viteze atinse in afara orasului:
190 km/h - DAEWOO CIELO 1.5; 16 valve - 90 CP 170 km/h - Skoda Fabia 1.2; 3 cilindrii; 12 valve - 65 CP (parca) 175 km/h - Dacia Solenza 1.4 - 75 CP 220 km/h - OPEL VECTRA 2.0; 8 valve - 116 CP 201 km/h - FORD MONDEO 2.0 TDDI - 90 CP (pe viitor promit sa-i dau mai mult :D) Viteze atinse in oras: 160 km/h - DAEWOO CIELO 180 km/h - OPEL VECTRA (ca p-astea le alerg cel mai mult... :lol:) |
Era si el in rodaj ca-l durea ficatu pe vremea aia!:lol:
|
Defapt Rusu si-a facut damult rodaju!!:lol: :lol: :lol:
|
A fost un test scurt la 4 dimineata :).. oricum depinde si unde ii dai... exemplu clar l-am spus mai sus.. adica de la PLoiesti la Campina e diferenta de 20 de km/h..fata de Campina Ploiesti.... daca SAS era in coborare.. poate prinde si 210 :)... oricum pe linie dreapta cred ca se duce la 185 cam asa... dar tre sa te rogi de el :)
P.S. don cu cielo a prins 190... si e si 16V tot 90 de cai... si e mult mai aerodinamica cielo fata de logan .. care e extrem de inalta... |
Plus ca SAS-u din cate stiu eu mai are si evacuare full!:rolleyes2
|
cel mai bun test asta e.. dus spre campina.. intors spre campina.. si faci media...
|
sasu nu are evacuare full
acu 1h m-am intors de la Baicoi ... 172km/h am dat intr-un fiat albeea 1,4 80cp |
Oau, mashina lu Fantomas...
Sper ca tu i-ai dat ca Fantomas... are picioru' mai moale... |
eu-eu :twisted:
|
e periculos oricummm.. nu merita niciodata...
|
Quote:
|
ii piteste rotile :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning