![]() |
:peace: in sfarsit ... Gratian ... tot respectul!
|
ce misto imi sunt mie editate posturile dar cele in care sunt facut aurolac raman acolo fara nici o pb. si nu e prima data cand eu am parte de tratament special...
|
Re:
Quote:
Revenind la Eryka... pardon... la topic: a mai vazut-o careva pe Eryka? |
Re:
Quote:
ti s-a explicat ca esti offtopic ... ca esti prin balarii ... ti s-a spus in mai multe moduri ... tu ii dai inainte. ce i-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual. postul tau nu l-am editat eu ci Gratzian. deci nu sunt singurul care crede ca esti un pic deplasat. in loc sa te plangi ca te tratam diferit incearca sa aduci ceva constructiv si altfel vei fi privit. da stiu ... sunt offtopic ... nu mai urlati atat!!!! |
eu zic ca acest topic nu-si mai are rostul... s-au facut mistouri.. toata lumea a ras... acum am ajuns la cearta...
cum eu sunt cea care l-a deschis rog moderatorii sa il inchida... pur si simplu nu vad ce s-ar mai putea discuta aici |
Pai noi ne chinuim sa-l tinem inchis si acum vii si rogi moderatorii sa-l inchida?! :shock:
N-ar fi pacat? |
si ce ai mai vrea tu sa discuti aici???
k eu nu mai am chef de nici o plimbare cu motoru :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai explicatia e simpla.. cat timp nu cazi in vulgar, nu se ia nimeni de tine... stii si tu ce ai scris... |
In loc de titlu, citat: \"JENANT\" :lol:
Asaaa...ati plimbat-o?? Sau daca era, ar fi aparut topic cu ce s-a intamplat :D (sau a aparut deja?? :roll: ) iasi_drifter, ca sa le inchizi gura tuturor, eu iti propun s-o agati pe Eryka :idea: Garantez rezultatul! |
sha laso pe erika ii a mea deja.. .. :lol: :lol: :lol:
|
Gata, am tacut :lol: :lol: eram doar curios :joy: :D
p.s. \"Garantez rezultatul\" - adica o sa le dai la toti peste nas :wink: |
oooooo Eryka mai au putin si se bat baieti pentru tine :P:)))))) :wink: :wink: :wink: respect baieti si aveti grija de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning