![]() |
1 Attachment(s)
Revenid la lupta Porsche 911 Turbo Vs.Subaru Impreza...eu am un film in care daca nu ma inseala privirea vad un 911 Turo de la baneasa de acum 2 editii ,care are cutie automata, cum face un subaru..intr-u MARE final ...daca totusi am inseala privirea va rog sa-mi spuneti :lol:
|
puteti sa va plafonati voi kt vreti ...
Parerea mea ... si a multora : PORSCHE RULEZZZ :peace: |
bai WRC caisa... pana acum aici se vorbea cu argumente, nu cu Pors rulz... aloooooooo... gradinita !!!!! Nu aveti teme de facut ???
|
Legat de filmu cu cele 2 masini de la baneasa tre sa mentionez ca eram pe aeroport cand a avut loc cursa si finalul nu a fost deloc cum este prezentat aici anume ca ar fi castigat porsche-ul.De fapt atunci toata lumea a fost mirata ca subaru a castigat iar la urmarirea filmului multa lume a zis ca plecarea proasta a porsche-ului a fost cauza infrangerii.
Ideea mea este ca aceea a fost o cursa castigata de subaru. |
Legat de filmu cu cele 2 masini de la baneasa tre sa mentionez ca eram pe aeroport cand a avut loc cursa si finalul nu a fost deloc cum este prezentat aici anume ca ar fi castigat porsche-ul.De fapt atunci toata lumea a fost mirata ca subaru a castigat iar la urmarirea filmului multa lume a zis ca plecarea proasta a porsche-ului a fost cauza infrangerii.
Ideea mea este ca aceea a fost o cursa castigata de subaru. |
Daca stai bine sa te gandesti poate chiar asta a fost motivul pt. care Porsche-ul a pierdut, tb. sa recunoastem ca a plecat extrem de prost dar pana la final a recuperat excelent...Oricum legat de filmul ala eu vad porsche-ul castigand si 911-le avea si cutie automata ..lucru care o face mai grea si mai lenta
|
acum fara nici un dubiu pot domina un porsche dar dupa ce a facut Andrei cu Galardo nici porsche nu mai e asa de mare
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si daca as cunoaste cifrele ar fi degeaba pentru ca nu le-as face publice, iar cu certitudine pot spune ca are peste 300cp si un cuplu bun. Restul sunt speculatii.Insa nu trebuie sa tratati o masina dupa valoarea declarata, o masina cu 150cp declarati si marurati pe banc poate intrece o masina de 200cp chiar cu aceeasi greutate, sunt multi factori ce determina sute d calcule, iar regina calculelor e tot pista. |
Ai perfecta dreptate... cine se incumeta poate vedea pe asfalt si caii si puterea masinii ... restul sunt vorbe ... vot SUBARU! :)
|
Vor fi multi la start si astept Supara sa-i dau avans la start ca nu e 4x4 ca sa vedem ce poate.
|
Cum poti sa zici ca m-a facut Andrei ma Sebastiane? zi cum m-a facut adica explica despre NOS si mai explica cu cat m-a batut el pe mine cu nos si cu cat lam batut eu pe el fara nos, si mai explica oamenilor ca acel nos costa cateva sute de euro si ca imi pot pune si eu asa ceva.
Fii barbat si nu o mai da in fatalisme deastea te rog eu frumos. |
Re:
Quote:
Vrei sa spui ca a folosit NOS? Da a folosit, dar si tu ai folosit cu Tudose Alex, cu masini egale, Subaru vs Subaru si care a fost rezultaul :?: tu de ce nu ai invins cu NOS? Pune Nos pe Lambo si vorbim. La libere sunt admise toate modificarile posibile poti sa ai NOS cu turbo si compresor, eventual reactie. Daca tu crezi ca ai invins sa fi sanatos! |
vroiam doar sa stiti ca citesc ce scrieti !
|
Re:
Quote:
pt caeu am , chiar si de jucarie !!!!!!!!! sfat : iesi de sub incidenta nulitatii |
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning