![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Mk1 la dezmembrari nici ca am vazut :( dar pe strazi da :D ... deduci si tu ce vrei de aici :P
|
Quote:
|
Eu caut :
* Scaune de Gti in stare buna, fara rupturi si gauri de la scrumul de tigara * Grilele de ventilatie din mijloc * Suport de parasolar gri, beige sau ce draq culoare e , numai negru sa nu fie * Usi fara triunghiuri * Grila de Jetta 2 , modelul din semnatura , cu 3 lamele mari , poate sa fie sparta, chiar ar fi ideal ca sa ma coste mai putin :D * Carburator de 1.6 8v * Ornamentul de pe aripa spate - dreapta varianta fara bandouri si cu prag :) * Punte spate cu discuri :) si tot sistemul necasar pt a fi adaptat pe g-ul meu :) cam atat Extra : [ de donat daca are careva ] ceasuri de g2 cu turometru defecte ... pt a incerca sa fac o iluminare de tip backlight |
Quote:
nu se gasesc nici in Ro si nici aici ca bat scrapyard-urile saptamanal Ultima solutie .. comandate :( daca nu gasesc |
De aia, in poll-ul cu cel mai iubit VW, Golful Mk I e pe locul 1.
|
corraptor_evo :D vezi ca are si user-ul UGOD un bord electronic :
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...79&postcount=6, omul e din tm. |
Multumesc, pentru informatie.
|
ai rezolvat ceva cu bordul ala?
|
Quote:
|
Salut Caut Si Eu Scaune Recaro Pt Scirocco-ul Meu Daca Stiti Ceva .... Mersi
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
1. Am nevoie de un electromotor de VW Transporter 1913cc motor boxer,
2. Mai am nevoie de partea intermediara(intre cutie si motor) de la cutia de viteze... partea care se prinde in motor, carcasa de la ambreiaj...nush cum sa-i zic... Dar sa fie tot de la motor 1913cc boxer. 3.Si vand carburator Pierburg 1B Solex motor de 1.6 8v |
@tristan in ce stare e carbul ala?
|
1 Attachment(s)
caut si io ceasurile de bord ...ca in poza ..pt un mk1 benzina ... cesurile+placa aia cu circuitele din spatele ceasurilor ...ca a mea e prajita
|
salut! vreau si eu ceva de un polo din 98! ceva de tunning exterior sau macar da-ti-mi un site unde sa gasesc kituri de tunning de polo! please help me
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning