Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Ce stiti despre "taxiurile" cu radar??????? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/20380-stiti-taxiurile-radar.html)

Khalis 27-03-07 17:53

Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????

nu.... in noua legislatie este legal sa detii un detector de radar.... ti-o iei pentru aparate de bruiaj radar in schimb :D

NSL_KiwY 27-03-07 19:24

:lol: :lol: deci e cam tot aia

PYT 27-03-07 19:36

cum frate sa fie tot aia, exista o mare diferenta intre a detecta (si atat, deci pasiv) si a bruia (activ)...:|

Aadryan 27-03-07 20:22

Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului
-Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi

Draqq 28-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 820707)
:lol: :lol: deci e cam tot aia

lol muhahahaha

tre 29-03-07 09:45

d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...

NSL_KiwY 29-03-07 12:03

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 820801)
Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului
-Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi

Aha Ms... akm stiu sigur..

NSL_KiwY 29-03-07 12:04

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 822037)
lol muhahahaha

Dak crezi ca le stii pe toate iti asigur eu ca te inseli... ;) bafta..

Dimitris 29-03-07 12:29

eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...

NSL_KiwY 29-03-07 13:07

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 823315)
eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...

Uite asa iese mereu cearta pe forumuri oare dc?? Ca se gaseste cineva care se baga in discutie/i ... yo m.am adresat lui, nu tie...e parerea ta tine.o pt. tn sau pt.altii ( no offense) cel putyn pt me nu e nevoie... ;) asa ca bft..

Aadryan 29-03-07 18:35

Quote:

Originally Posted by tre (Post 823131)
d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...

Sa stii ca asta este unul din punctele slabe ale unor soferi(nu cunosc legea). In momentul in care stii bine ca esti nevinovat si vine gaborul cu tupeu jegos l-ai plesnit(la figurat), si ii intorci vorbele lui de analfabet. Astfel ar fi mai putine abuzuri!

Draqq 29-03-07 20:11

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 823286)
Dak crezi ca le stii pe toate iti asigur eu ca te inseli... ;) bafta..

Din pacate fratioriu lucrez la circulatzie si cam stiu totul despre masinile radar si alea rosii, galbene, Solenzele albe, Passaturile care au radar, Loganurile inscriptonate care au radar si multe altele. Nu am zis ca stiu totul dar stiu sa fac diferentza dintre un "detector radar" si un "aparat de bruiaj radarul" (nu trebuie sa fii neaparat politist sa stii :D. (no offence brow)
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P

NSL_KiwY 29-03-07 20:44

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 823872)
Din pacate fratioriu lucrez la circulatzie si cam stiu totul despre masinile radar si alea rosii, galbene, Solenzele albe, Passaturile care au radar, Loganurile inscriptonate care au radar si multe altele. Nu am zis ca stiu totul dar stiu sa fac diferentza dintre un "detector radar" si un "aparat de bruiaj radarul" (nu trebuie sa fii neaparat politist sa stii :D. (no offence brow)
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P

Bvo tie dak lucrezi.Nici n.ai kum sa le stii pe toate (NO OFFENCE), dar Dimitris se pare ca vb.cam aiurea...dak continuam ca ii rasp.sa ma i.au ku el nu are rost...nu ma refeream la tn la fza ku cearta... bafta...;)

Draqq 29-03-07 20:57

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 823918)
Bvo tie dak lucrezi.Nici n.ai kum sa le stii pe toate (NO OFFENCE), dar Dimitris se pare ca vb.cam aiurea...dak continuam ca ii rasp.sa ma i.au ku el nu are rost...nu ma refeream la tn la fza ku cearta... bafta...;)

Cearta e degeaba. Eu unul sunt o fire foarte calma si ma enervez greu. Asa ca ii trebuie foarte mult ca sa ma enervez. cya

Dimitris 29-03-07 22:57

din cate obs, am facut o afirmatie reala ( el chiar lucreaza la circulatie deci stie oricum mai multe decat stim amandoi). Mi s-a parut urat felul in care ai raspuns tu la postul lui, avand in vedere ca "il asiguri tu ca nu le stie pe toate" mi s-a parut ca ai facut pe desteptul.
Si nu cred ca te-ai "fi luat cu mine" pentru ca nu ti-as fi raspuns cu aceasi moneda... ma rog, sa terminam aici subiectul.

Si sa revenim la topic. ceva intamplari noi cu radare?

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning