![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
nu.... in noua legislatie este legal sa detii un detector de radar.... ti-o iei pentru aparate de bruiaj radar in schimb :D
|
:lol: :lol: deci e cam tot aia
|
cum frate sa fie tot aia, exista o mare diferenta intre a detecta (si atat, deci pasiv) si a bruia (activ)...:|
|
Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului -Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi |
Quote:
|
d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P |
Quote:
|
Quote:
|
din cate obs, am facut o afirmatie reala ( el chiar lucreaza la circulatie deci stie oricum mai multe decat stim amandoi). Mi s-a parut urat felul in care ai raspuns tu la postul lui, avand in vedere ca "il asiguri tu ca nu le stie pe toate" mi s-a parut ca ai facut pe desteptul.
Si nu cred ca te-ai "fi luat cu mine" pentru ca nu ti-as fi raspuns cu aceasi moneda... ma rog, sa terminam aici subiectul. Si sa revenim la topic. ceva intamplari noi cu radare? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning