Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/202595-e46-my-new-beast-bmw-m3.html)

Ricardinho 22-10-10 18:54

Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3748387)
Asa ma nene, asta e viitorul..HPF...bravo

:D :twisted: sper sa-mi reuseasca pe anu asta cadoul mult dorit :D
Nu-ti pui si tu pe M5 ??? sa fim rachete amandoi ? :D
Si ca masini de zi cu zi , apoi .. ne luam 2 dacii 1300 :P

Ricardinho 22-10-10 18:58

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3748490)
viitorul suna cam a 14.000 d euro =))))))))

Mareane viitorul suna bine ... sper :)) il bag pe chelie "pestele" nostru mai bine in combinatie si imi iau pe carca lui HPF :)) glumesc ...

Abia astept sa vina iar caldura si sa fiu cu dublu puterea M-ului , la roata ... :twisted:

Deh pana atunci trebuie sa o repar, ma vazut Dumnezeu si a zis sa-i pun Kit CSL mai rpd si uite ca bara fatza, spate si tobele sunt avariate :(( din nefericirea mea
A intrat un tov in mine tragand frana de mana si sifonat cam rau.. :((
Shit Happens !!
O sa iau pachet CSL si evacuarea eisenman si aia e :((

Marian_nebunu 22-10-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3748965)
Mareane viitorul suna bine ... sper :)) il bag pe chelie "pestele" nostru mai bine in combinatie si imi iau pe carca lui HPF :)) glumesc ...

Abia astept sa vina iar caldura si sa fiu cu dublu puterea M-ului , la roata ... :twisted:

Deh pana atunci trebuie sa o repar, ma vazut Dumnezeu si a zis sa-i pun Kit CSL mai rpd si uite ca bara fatza, spate si tobele sunt avariate :(( din nefericirea mea
A intrat un tov in mine tragand frana de mana si sifonat cam rau.. :((
Shit Happens !!
O sa iau pachet CSL si evacuarea eisenman si aia e :((

eu as alege remus :D:D:D !!! la capitolul evacuare !!!:D:D:D

cine era tov tau ??era chelie pestele ??? el a tras frana de mana la tramvaiu ala turbo de la yea racing :)))

Ricardinho 22-10-10 19:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3748971)

cine era tov tau ??era chelie pestele ??? el a tras frana de mana la tramvaiu ala turbo de la yea racing :)))

neah , altu :(( cu un bertone cabrio.. :((

Chelie era in statie cu tramvaiu ne supraveghea ....

Naspa eveniment plm.... vb cand ne vedem sa nu dau aici detalii ca deh

DEVIL's Style 22-10-10 19:11

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3748971)

remus? mariane din ce stiu eu , ai mers cu masina lui provenzano , spune mi si mie ce poate sa urle mai tare decat o evacuare ca aia !

Ricardinho 22-10-10 19:14

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3748996)
remus? mariane din ce stiu eu , ai mers cu masina lui provenzano , spune mi si mie ce poate sa urle mai tare decat o evacuare ca aia !

L-am lasat sa vb .. EISENMANN Mareane , toba dedicata pt ///M in general, nu e doar sex cand urla ci si puterea care o mai obti de pe urma ei .. nu mare, dar nici inexistenta....

Marian_nebunu 22-10-10 19:33

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3749002)
L-am lasat sa vb .. EISENMANN Mareane , toba dedicata pt ///M in general, nu e doar sex cand urla ci si puterea care o mai obti de pe urma ei .. nu mare, dar nici inexistenta....

DEVIL's Style --stiu ce zici se aude grav !!!

darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr

eu am orgasme cu REMUS !!!! PE TOATE MASINILE AM SA PUN REMUS !!!:D:D:D

cand vad lupu :X inebunesc :D

tea_radu 22-10-10 20:03

Ma nene, potoliti-va, Eisenmann este tot ce se poate mai bun pt Bmw.Daca pui alte tobe in afara de Eisenmann ma jur ca ti le trag jos de pe masina:))))
Vin grav alea cu iesire de dtm cu diffuserul de carbon cum avea Fluieras pe masina

Marian_nebunu 22-10-10 20:11

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3749102)
Ma nene, potoliti-va, Eisenmann este tot ce se poate mai bun pt Bmw.Daca pui alte tobe in afara de Eisenmann ma jur ca ti le trag jos de pe masina:))))
Vin grav alea cu iesire de dtm cu diffuserul de carbon cum avea Fluieras pe masina

daca este tot ce e mai bun :D de ce nu ai si tu eisenmann ?:D:D:D:D:D:D:D ca iti permiti :P

nu o lua ca p o rautate :D:D:D doar ca o simpla intrebare :D

leonard 22-10-10 20:29

go for eisenmann !!!
kitul CSL e o investitie buna.

Dupa mine as schimba si jantele cu unele BBS originale ( din cate am vazut si parca s-a si scris pe aici sunt replica , si se vede lucrul asta ) si poate si o suspensie si niste distantiere subtiri sa vina la buza. dar asta sunt doar eu :D

road_runner 22-10-10 22:36

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3749154)
go for eisenmann !!!
kitul CSL e o investitie buna.

Dupa mine as schimba si jantele cu unele BBS originale ( din cate am vazut si parca s-a si scris pe aici sunt replica , si se vede lucrul asta ) si poate si o suspensie si niste distantiere subtiri sa vina la buza. dar asta sunt doar eu :D

Cum ti-ai dat seama ca sunt replici?

leonard 23-10-10 01:10

Se vede daca te uiti mai atent ca ceva nu e in regula...
din cate vad sunt si un pic cam inguste .

dar nu am zis cu rautate , pur si simplu nu e treaba mea daca propietarului ii place , eu doar mi-am dat cu parerea....

tea_radu 23-10-10 03:09

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3749124)
daca este tot ce e mai bun :D de ce nu ai si tu eisenmann ?:D:D:D:D:D:D:D ca iti permiti :P

nu o lua ca p o rautate :D:D:D doar ca o simpla intrebare :D

Toate la timpul lor...scuze de off

road_runner 23-10-10 08:02

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3749689)
Se vede daca te uiti mai atent ca ceva nu e in regula...
din cate vad sunt si un pic cam inguste .

dar nu am zis cu rautate , pur si simplu nu e treaba mea daca propietarului ii place , eu doar mi-am dat cu parerea....

Stai linisit ca nu-i vb de rautate, dar eu le import in Romania replicile astea si chiar ma interesa sa stiu ce nereguli vezi. Ca si finisaj eu am avut si LM originale si seamana foarte bine, iar inguste nu sunt, dimpotriva sunt mai late (8,5J fata- 9,5 spate).
Singura chestie care te face sa zici asta e probabil buza pe spate care e la fel cu cea de pe fata, au aceeasi dimensiune si de aia arata un pic altfel, desi ti-am zis ele sunt 8,5 cu 9,5 iar gumele pe fata 225/40 sunt foarte trase.

quze 23-10-10 16:41

Eu diferenta o vad la suruburi :)

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning