![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Quote:
:D :twisted: sper sa-mi reuseasca pe anu asta cadoul mult dorit :D Nu-ti pui si tu pe M5 ??? sa fim rachete amandoi ? :D Si ca masini de zi cu zi , apoi .. ne luam 2 dacii 1300 :P |
Quote:
Mareane viitorul suna bine ... sper :)) il bag pe chelie "pestele" nostru mai bine in combinatie si imi iau pe carca lui HPF :)) glumesc ... Abia astept sa vina iar caldura si sa fiu cu dublu puterea M-ului , la roata ... :twisted: Deh pana atunci trebuie sa o repar, ma vazut Dumnezeu si a zis sa-i pun Kit CSL mai rpd si uite ca bara fatza, spate si tobele sunt avariate :(( din nefericirea mea A intrat un tov in mine tragand frana de mana si sifonat cam rau.. :(( Shit Happens !! O sa iau pachet CSL si evacuarea eisenman si aia e :(( |
Quote:
cine era tov tau ??era chelie pestele ??? el a tras frana de mana la tramvaiu ala turbo de la yea racing :))) |
Quote:
neah , altu :(( cu un bertone cabrio.. :(( Chelie era in statie cu tramvaiu ne supraveghea .... Naspa eveniment plm.... vb cand ne vedem sa nu dau aici detalii ca deh |
Quote:
remus? mariane din ce stiu eu , ai mers cu masina lui provenzano , spune mi si mie ce poate sa urle mai tare decat o evacuare ca aia ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr eu am orgasme cu REMUS !!!! PE TOATE MASINILE AM SA PUN REMUS !!!:D:D:D cand vad lupu :X inebunesc :D |
Ma nene, potoliti-va, Eisenmann este tot ce se poate mai bun pt Bmw.Daca pui alte tobe in afara de Eisenmann ma jur ca ti le trag jos de pe masina:))))
Vin grav alea cu iesire de dtm cu diffuserul de carbon cum avea Fluieras pe masina |
Quote:
nu o lua ca p o rautate :D:D:D doar ca o simpla intrebare :D |
go for eisenmann !!!
kitul CSL e o investitie buna. Dupa mine as schimba si jantele cu unele BBS originale ( din cate am vazut si parca s-a si scris pe aici sunt replica , si se vede lucrul asta ) si poate si o suspensie si niste distantiere subtiri sa vina la buza. dar asta sunt doar eu :D |
Quote:
Cum ti-ai dat seama ca sunt replici? |
Se vede daca te uiti mai atent ca ceva nu e in regula...
din cate vad sunt si un pic cam inguste . dar nu am zis cu rautate , pur si simplu nu e treaba mea daca propietarului ii place , eu doar mi-am dat cu parerea.... |
Quote:
|
Quote:
Singura chestie care te face sa zici asta e probabil buza pe spate care e la fel cu cea de pe fata, au aceeasi dimensiune si de aia arata un pic altfel, desi ti-am zis ele sunt 8,5 cu 9,5 iar gumele pe fata 225/40 sunt foarte trase. |
Eu diferenta o vad la suruburi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning